Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median tytäryhtiösulautumiset toteutettu

Alma Median tytäryhtiösulautumiset toteutettu

ALMA MEDIA OYJ          PÖRSSITIEDOTE         2.1.2008, klo 14.00
 
 
 
ALMA MEDIAN TYTÄRYHTIÖSULAUTUMISET TOTEUTETTU
 
Alma Media Oyj:n tytäryhtiöiden Suomalainen Lehtipaino Oy:n, Alpress Oy:n sekä Marcenter Oy:n sulautumiset emoyhtiöönsä on toteutettu aiemmin julkistetun suunnitelman mukaan. Sulautumisten täytäntöönpano on merkitty kaupparekisteriin 31.12.2007.
 
Alma Media Oyj:n ja sen tytäryhtiöiden Suomalainen Lehtipaino Oy:n, Alpress Oy:n ja Marcenter Oy:n hallitukset allekirjoittivat 28. toukokuuta 2007 sulautumissuunnitelman, jonka mukaan Suomalainen Lehtipaino, Alpress ja Marcenter sulautuvat emoyhtiöönsä Alma Media Oyj:öön. Sulautumissuunnitelma merkittiin kaupparekisteriin 19. kesäkuuta 2007. Sulautumisen tavoitteena on konsernirakenteen selkeyttäminen.
 
 
Alma Media Oyj
 
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja
 
Lisätietoja antaa:
Talousjohtaja Teemu Kangas-Kärki
Puh 010 665 2244, sähköposti teemu.kangas-karki@almamedia.fi
 
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 2.1.2008, 15:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli