Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media laajentaa liiketoimintaansa Kroatiaan

Alma Media laajentaa liiketoimintaansa Kroatiaan

Alma Media Oyj         Lehdistötiedote         28.11.2007
 
  
ALMA MEDIA LAAJENTAA LIIKETOIMINTAANSA KROATIAAN
 
Alma Median Markkinapaikat-ryhmä jatkaa kansainvälistymistään strategiansa mukaisesti ja avaa City24-asunto- ja kiinteistöportaalin Kroatiaan. City24 toimii jo Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa, Ukrainassa ja on kävijämäärillä mitattuna johtavia asunto- ja kiinteistöportaaleja Euroopassa. City24-portaalin käyttäjä voi etsiä asuntoja ja kiinteistöjä kaikilta City24:n toiminta-alueilta, myös oman maansa rajojen ulkopuolelta.
 
Suomessa City24-portaalia vastaa Alma Median Etuovi.com, joka on Suomen suosituin ja tunnetuin asunto- ja kiinteistökaupan valtakunnallinen nettipalvelu ja viidellä paikkakunnalla ilmestyvä, lähes miljoonaan kotitalouteen jaettava asuntokaupan erikoislehti.
 
Palvelun käynnistyttyä Kroatiassa Alma Media aikoo lanseerata City24-asuntoportaalin myös Bulgariassa sekä muissa Adrianmeren alueen maissa.
 
Lisätietoja:
Raimo Mäkilä, johtaja, Alma Median Markkinapaikat-ryhmä, puh. 040 546 1892
 

Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 28.11.2007, 15:50
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli