Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Suomen Paikallissanomat Oy Stoorin asiakkaaksi

Suomen Paikallissanomat Oy Stoorin asiakkaaksi

ALMA MEDIA OYJ                LEHDISTÖTIEDOTE         5.11.2007
 
 
SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY STOORIN ASIAKKAAKSI
 
Alma Media -konserniin kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy (SPS) on solminut Juttupankki Stoorin kanssa yhteistyösopimuksen. Juttupankki Stoori on Keskisuomalainen Oyj:n omistaman Maakunnan Sanomat Oy:n paikallis- ja kaupunkilehdille suunnattu journalistinen palvelu. Kaikki SPS:n 21 paikallis- ja kaupunkilehteä aloittavat Stoorin asiakkaina vuoden 2008 alusta alkaen.
 
Sopimus aloittaa uudenlaisen yhteistyön kahden Suomen suurimman paikallislehtiyhtiön välillä. Yhteistyö tuo myös paremmat mahdollisuudet valtakunnan kaikkien paikallislehtien yhteiseen ilmoitusmyyntiin, kun vähintään lähes 40 lehteä tekee liitteen samaan aikaan samasta teemasta.
 
Juttupankki Stoorin palvelu tuottaa artikkeleita kuvineen erilaisista teemoista ja aiheista. Stoorin vakioteemoja ovat muun muassa koulutus, kauneus ja terveys, muoti ja häät, rakentaminen ja sisustaminen, puutarha, liikenne, matkailu, ruoka ja viini, yrittäminen ja joulu.
 
Lisätietoja antaa:
Kustantaja Kari Juutilainen, Suomen Paikallissanomat Oy, puh. 010 665 3442 ja 050 435 4159, sähköposti: kari.juutilainen@sps.fi
 
 
Suomen Paikallissanomat Oy kustantaa 15:tä tilattavaa paikallislehteä ja kuutta kaupunkilehteä eri puolilla Suomea. Yhtiö kuuluu Alma Media -konserniin.
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 5.11.2007, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli