Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti ja Osakesäästäjien Keskusliitto Ry yhteistyöhön

Kauppalehti ja Osakesäästäjien Keskusliitto Ry yhteistyöhön

ALMA MEDIA OYJ         LEHDISTÖTIEDOTE        26.10.2007
 
 
KAUPPALEHTI JA OSAKESÄÄSTÄJIEN KESKUSLIITTO RY YHTEISTYÖHÖN
 
Alma Media -konserniin kuuluvat Kauppalehti Oy ja Alma Media Lehdentekijät Oy ovat tehneet Osakesäästäjien Keskusliitto Ry:n kanssa pitkäkestoisen yhteistyösopimuksen liiton jäsenviestintää ja -lehtiä koskien.
 
Sopimuksen mukaan Osakesäästäjien jäsenkunta, n. 11 600 henkilöä, saa 1.1.2008 alkaen Kauppalehden perjantainumeron uudeksi jäsenlehdekseen. Uusi lukijakunta vahvistaa Kauppalehden asemaa johtavana valtakunnallisena talouslehtenä. Suunnitelmana on täydentää perjantain Kauppalehden sisältöä yksityissijoittamiseen liittyvällä osiolla.
 
Lisäksi Lehdentekijät Oy tuottaa liitolle kokonaan uuden jäsenlehden, jonka nimeksi tulee Viisas Raha. Lehti on formaatiltaan aikakauslehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Viisas Raha -lehden jakelulevikkinä on koko Osakesäästäjien jäsenkunta.
 
Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia. Kauppalehden levikki on 81 377 kappaletta (LT 2006) ja Kauppalehti.fi:n viikoittainen kävijämäärä noin 295 000 eri kävijää. Alma Median Kauppalehti-ryhmään kuuluvat Kauppalehden lisäksi Alma Media Lehdentekijät, suoramarkkinointiyhtiö Kauppalehti 121 Oy, ja Baltian johtava uutistoimisto BNS.
 
Lisätietoja:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti Oy, puhelin 010 665 2360
Hannu Leinonen, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti, puhelin 010 665 2392
Kimmo Kallonen, toimitusjohtaja, Alma Media Lehdentekijät Oy, puhelin 010 665 2909
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 26.10.2007, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli