Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media: Osakesäästäjille oma aikakauslehti

Alma Media: Osakesäästäjille oma aikakauslehti

ALMA MEDIA OYJ          LEHDISTÖTIEDOTE       25.10.2007
 
 
OSAKESÄÄSTÄJILLE OMA AIKAKAUSLEHTI
 
Osakesäästäjien Keskusliitto ja Alma Media Lehdentekijät Oy tuovat markkinoille uuden, yksityistaloutta ja sijoittamista käsittelevän aikakauslehden. Lehden nimi on Viisas Raha, ja se ilmestyy kuukausittain, ensimmäinen numero helmikuussa 2008.
 
Viisas Raha jaetaan jäsenetuna Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenille. Liitolla on 37 paikallisyhdistystä, joiden yhteinen jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 11 600.
 
– Osakesäästäjillä ei tähän saakka ole ollut omaa lehteä. Se on ollut merkittävä puute, jonka Viisas Raha nyt korvaa, Osakesäästäjien Keskusliiton puheenjohtaja, professori Jarmo Leppiniemi sanoo.
 
– Tavoitteena on tehdä korkeatasoinen ja sijoittajalle arvokasta tietoa tarjoava lehti, joka samalla toimii liiton ja jäsenten välisenä viestintäkanavana.
 
Viisas Raha -lehden kustantaa ja tuottaa sopimusperusteisesti Alma Media Lehdentekijät. Ilmoitusmarkkinointi käynnistyy välittömästi ja siitä vastaa Lehdentekijöiden tytäryhtiö Businessviestintä. 
 
– Osakesäästäjät ovat kiinnostava ja kasvava kohderyhmä. Uuden lehden lanseeraus ottaa aina aikansa, ja lähdemme haastajan asemasta, mutta hyvä lehti löytää varmasti lukijansa ja ilmoittajansa, Lehdentekijöiden toimitusjohtaja Kimmo Kallonen sanoo.
 
Lisätietoja:
Jarmo Leppiniemi, puheenjohtaja, Osakesäästäjien Keskusliitto, puh. 050 531 4648, leppiniemi@kolumbus.fi
Kimmo Kallonen, toimitusjohtaja, Alma Media Lehdentekijät Oy, puh. 0400 455 845, kimmo.kallonen@lehdentekijat.fi
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 25.10.2007, 16:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli