Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media: Tapani Kusnetsoff päätoimittajaksi Suomen Paikallissanomien lehtiin

Alma Media: Tapani Kusnetsoff päätoimittajaksi Suomen Paikallissanomien lehtiin

Suomen Paikallissanomat Oy             LEHDISTÖTIEDOTE   11.10.2007
  
 
 
Tapani Kusnetsoff päätoimittajaksi Suomen Paikallissanomien lehtiin
  
Uutismarkun ja Meriakarvia-lehden tulosvastuulliseksi päätoimittajaksi on nimitetty 15. lokakuuta alkaen erikoistoimittaja ja toimitussihteeri Tapani Kusnetsoff (46). Hän on toiminut erikoistoimittajana Suomen Paikallissanomien lehtien yhteistuotannossa ja viisipäiväisen Valkeakosken Sanomien toimitussihteerinä.

Aikaisemmin hän on työskennellyt Suomen Paikallissanomien yhteistuotannon tuottajana, Aamulehdessä toimittajana, kaksipäiväisen Sydän-Satakunnan päätoimittajana, Satakunnan Kansan Euran aluetoimittajana, Pohjalaisessa toimittajana sekä Laitilan Sanomissa toimitussihteerinä.

Noormarkussa ja Pomarkussa ilmestyvän Uutismarkun levikki on 3256 kappaletta. Merikarvialla ilmestyvän Merikarvia-lehden levikki on 3526 kappaletta Molemmat lehdet ilmestyvät kerran viikossa.

Kristiina Dyer jatkaa Merikarvia-lehdessä paikallistoimittajana. Uutismarkun määräaikaisena paikallistoimittajana työskennellyt Marko Vuosjoki palaa toimittajaksi Kankaanpään Seutuun.
 
Lisätietoja:
Suomen Paikallissanomat Oy, kustantaja Kari Juutilainen, puhelin 050 4354159
 
 
Suomen Paikallissanomat Oy kustantaa 15:tä tilattavaa paikallislehteä ja kuutta kaupunkilehteä eri puolilla Suomea. Yhtiö kuuluu Alma Media -konserniin.
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 11.10.2007, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli