Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media: Simo Husso ja Teijo Mäki nimitetty päätoimittajiksi Suomen Paikallissanomat Oy:n lehtiin

Alma Media: Simo Husso ja Teijo Mäki nimitetty päätoimittajiksi Suomen Paikallissanomat Oy:n lehtiin

Suomen Paikallissanomat Oy            LEHDISTÖTIEDOTE  5.10.2007
 
 
 
SIMO HUSSO JA TEIJO MÄKI NIMITETTY PÄÄTOIMITTAJIKSI SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY:N LEHTIIN
 
Yht.yo Simo Husso (42) on nimitetty 12.11.2007 alkaen Oulaisissa kolme kertaa viikossa ilmestyvän paikallislehden, Pyhäjokiseudun päätoimittajaksi. Husso siirtyy Pyhäjokiseutuun Urjalan Sanomista, jossa hän on toiminut päätoimittaja-toimitusjohtajana vuodesta 2004.
 
Simo Husso on opiskellut Tampereen yliopistossa muun muassa tiedotusoppia, sosiaalipsykologiaa, sosiologiaa ja aikuiskasvatusta. Ennen Urjalan Sanomia hän on työskennellyt Suomen Paikallissanomien yhteistuotannon tuottajana, Nokian Uutisissa taittavana toimittajana ja Kurun Sanomien paikallistoimittajana.
 
Pyhäjokiseudun levikki on 7598 kappaletta. Lehden levikkialueeseen kuuluvat Oulaisten lisäksi Haapavesi, Vihanti, Pyhäjoki, Kärsämäki ja Merijärvi.
 
Teijo Mäki (47) on nimitetty Ylivieskassa ilmestyvän kaupunkilehden Vieskalaisen päätoimittajaksi 12.11.2007 alkaen. Mäki on työskennellyt Vieskalaisen tuottajana maaliskuusta 2007 saakka. Aikaisemmin hän on työskennellyt Tampereella ilmestyvän kaupunkilehden Torin tuottajana, Koillis-Hämeen, Vekkarin ja Ylä-Pirkanmaan Vekkarin yhteisenä tuottajana, Vekkarin päätoimittajana, Koillis-Hämeen toimitussihteerinä sekä Raahen Seudun toimittajana.
 
Pyhäjokiseudun vt. päätoimittajana ja Vieskalaisen päätoimittajana toiminut aluejohtaja Erkki Heikkilä (50) jatkaa lehtien tulosvastuullisena yksikön johtajana ja vastaa lehtien media- ja levikkimarkkinoinnista.
 
Suomen Paikallissanomien kaupunkilehtiryhmään kuuluvan Vieskalaisen jakelulevikki on 10500 kappaletta.
 
Lisätietoja:
Kari Juutilainen, kustantaja, Suomen Paikallissanomat Oy, puhelin 050 435 4159.
 
Suomen Paikallissanomat Oy kustantaa 15:tä tilattavaa paikallislehteä ja kuutta kaupunkilehteä eri puolilla Suomea. Yhtiö kuuluu Alma Media -konserniin.
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 5.10.2007, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli