Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media harkitsee toimitalon rakennuttamista Pasilaan

Alma Media harkitsee toimitalon rakennuttamista Pasilaan

ALMA MEDIA OYJ  LEHDISTÖTIEDOTE 26.9.2007
 
ALMA MEDIA HARKITSEE TOIMITALON RAKENNUTTAMISTA PASILAAN
 
Alma Media Oyj on jättänyt Helsingin kaupungille mahdollista uutta toimitaloa koskevan tontinvaraushakemuksen. Helsingin Pasilassa sijaitsevan tontin varaus on yksi toimenpide, kun yhtiö valmistautuu tekemään tulevaisuuden toimitilojaan koskevia ratkaisuja vuoden 2008 keväällä.
 
Pasilan niin sanottu konepaja-alueella sijaitsevalle tontille mahdollisesti rakennettava toimitalo valmistuisi vuonna 2010 ja sinne keskitettäisiin yhtiön pääkaupunkiseudulla työskentelevä henkilöstö. Alma Media olisi toimitalossa vuokralaisena.
 
Lisätietoja
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2251, GSM 040 861 9345

Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 

 
  • Julkaistu: 26.9.2007, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli