Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media luopuu Kainuun Sanomien arkkipainon liiketoiminnasta

Alma Media luopuu Kainuun Sanomien arkkipainon liiketoiminnasta

ALMA MEDIA OYJ           LEHDISTÖTIEDOTE      14.8.2007, KLO 9.00
 
 
ALMA MEDIA LUOPUU KAINUUN SANOMIEN ARKKIPAINON LIIKETOIMINNASTA
 
Alma Media Oyj on myynyt Kainuun Sanomat Oy:n arkkipainoliiketoiminnan koneineen ja kalustoineen KS Paino Oy:lle. Nykyiset työntekijät siirtyvät uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kauppa astuu voimaan 15.8.2007.
 
Alma Media myi Kainuun Sanomat Oy:n sanomalehtipainon liiketoiminnan tämän vuoden kesäkuussa. Nyt myyty arkkipainoliiketoiminta jatkaa sanomalehtipainon tapaan nykyisessä kiinteistössä Kajaanissa. Arkkipainossa painetaan muun muassa sidosryhmälehtiä, kirjoja ja mainospainotuotteita.
 
”Kaupan myötä saamme päätökseen Kainuun Sanomat Oy:n painoliiketoimintojen ulkoistuksen, jolla luodaan edellytykset painotoiminnan jatkumiselle Kajaanissa”, sanoo toimitusjohtaja Matti Ilmivalta Alma Median Pohjoiset lehdet -liiketoimintayksiköstä.
 
Lisätietoja:
Matti Ilmivalta, toimitusjohtaja, Alma Median Pohjoiset lehdet, puhelin 040 728 3180.

Jakelu:
Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 14.8.2007, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli