Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Monster.fi: Eurooppalaiset työntekijät omaksuvat hitaasti ympäristöystävällisyyden

Monster.fi: Eurooppalaiset työntekijät omaksuvat hitaasti ympäristöystävällisyyden

MONSTER OY            LEHDISTÖTIEDOTE 1.8.2007
 
 
 
MONSTER.FI: EUROOPPALAISET TYÖNTEKIJÄT OMAKSUVAT HITAASTI YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYDEN
 
Monsterin toteuttamassa kyselyssä tiedusteltiin ”Miten ympäristöystävällinen työpaikkasi on?”. Kyselyyn vastasi lähes 5000 eurooppalaista työntekijää, ja tulokset jakaantuivat seuraavasti:
 
25 %   Olemme ylpeitä ympäristöystävällisyydestämme (esim. sammutamme valot ja tietokoneet joka ilta).
29 %   Hiukan, kierrätämme lehdet.
37 %   Ei ollenkaan, en ole kuullut yrityksemme tehneen yhtään ympäristöä säästävää aloitetta.
9 %     En tiedä.
 
Tutkimukseen osallistuneiden suomalaisten työntekijöiden vastaukset kertovat hieman parempaa: 36 % vastanneista oli ylpeitä yrityksensä ympäristöystävällisyydestä ja 29 % kertoo vähintäänkin kierrättävänsä lehdet.
 
Yritykset pystyisivät jo pienillä työtapojen muutoksilla vaikuttamaan positiivisesti ympäristöön. Mielipidekysely kuitenkin osoittaa, että vaikka ilmastoa koskevat asiat ovat tärkeitä poliittisia asioita, työpaikat ja työntekijät omaksuvat ympäristöystävälliset asiat hitaammin.
 
Viimeisimmän Monster-kyselyn tulokset perustuvat kävijöiden vastauksiin ajalla 4.-18.6.2007. Kyselyyn vastasi 4 994 työntekijää ympäri Eurooppaa. Suomessa kyselyyn voi tutustua osoitteessa www.monster.fi/polls
 
Lisätietoja:
Tiina Laisi-Puheloinen, markkinointipäällikkö, Monster Oy, puhelin 040 594 3559 tai tiina.laisi-puheloinen@monster.fi
 
Monster.fi on Suomen johtava sähköinen rekrytointimedia, joka on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan. Vuonna 2006 palvelussa tarjottujen työpaikkojen määrä kasvoi yli 50 % edellisvuoteen verrattuna. Kuukausittain Monster.fi -sivustolla käy noin 220 000 eri työnhakijaa. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).
 
Työnantajille Monster tarjoaa tehokkaan työpaikkailmoitusmedian, jossa verkkosivujen lisäksi työpaikkailmoittelu on mahdollista myös Kauppalehdessä ja Iltalehdessä.
  • Julkaistu: 1.8.2007, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli