Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media Oyj: Olli-Pekka Mollberg Monster Oy:n toimitusjohtajaksi

Alma Media Oyj: Olli-Pekka Mollberg Monster Oy:n toimitusjohtajaksi

ALMA MEDIA OYJ                           LEHDISTÖTIEDOTE 23.7.2007
 
 
OLLI-PEKKA MOLLBERG MONSTER OY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI
 
Suomen suurinta rekrytointi-ilmoituspalvelua, Monster.fi:tä, julkaisevan Monster Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Olli-Pekka Mollberg (45), Bachelor in Marketing. Mollberg aloittaa toimessaan 20.8.2007 ja raportoi Markkinapaikat-yksikön johtaja Raimo Mäkilälle.
 
– Monster.fi on vahvassa kasvussa ja Suomen paras alallaan. Tämä tehtävä oli tilaisuus, johon oli pakko tarttua. Rekrytointi-ilmoittelu verkossa on nuori toimiala, jossa on vielä paljon potentiaalia, aiemmin kenttäjohtajana Suomen Varamiespalvelu Oy:ssä työskennellyt Olli-Pekka Mollberg kommentoi.
 
Monster.fi on Suomen johtava sähköinen rekrytointimedia, joka on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan. Vuonna 2006 palvelussa tarjottujen työpaikkojen määrä kasvoi yli 50 % edellisvuoteen verrattuna. Kuukausittain Monster.fi -sivustolla käy noin 220 000 eri työnhakijaa. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).
 
Lisätiedot:
Raimo Mäkilä, Markkinapaikat-liiketoimintayksikön johtaja, puh. 040 546 1892.
 
Jakelu:
Keskeiset mediat
 

Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 23.7.2007, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli