Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Stefan Kajanus Kauppalehden mediamyynnin johtoon

Stefan Kajanus Kauppalehden mediamyynnin johtoon

ALMA MEDIA OYJ            LEHDISTÖTIEDOTE 21.5.2007
 
 
 
 
STEFAN KAJANUS KAUPPALEHDEN MEDIAMYYNNIN JOHTOON
 
Kauppalehden mediamyynnin johtajaksi on nimitetty 1.8.2007 alkaen KTM Stefan Kajanus (35). Hän siirtyy Kauppalehteen Alma Media Markkinapaikkoihin kuuluvan Monster Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Aiemmassa työssään Kajanus on vastannut Suomen johtavan sähköisen rekrytointimedian, Monster.fi:n, myynnistä ja operatiivisesta johtamisesta.
 
Uudessa tehtävässään Kajanus vastaa Kauppalehden myynnistä ja markkinoinnista, kohderyhmänä mainostajat sekä media- ja mainostoimistot. Kauppalehti on Suomen suurin päättäjämainonnan media ja jatkossa keskeisenä tavoitteena on kasvattaa tätä markkinaosuutta entisestään. Kajanus raportoi Kauppalehti Oy:n toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuorelle.
 
 
Lisätiedot:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti Oy, p. 0500 511 036.
 
 
JAKELU:
Keskeiset mediat
  • Julkaistu: 21.5.2007, 12:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli