Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Etuovi.com ja Fonecta yhteistyöhön

Etuovi.com ja Fonecta yhteistyöhön

ALMA MEDIA OYJ                      LEHDISTÖTIEDOTE 8.5.2007
 
 
ETUOVI.COM JA FONECTA YHTEISTYÖHÖN
 
Alma Media -konserniin kuuluva Etuovi.com ja Fonecta Oy ovat sopineet sisältö- ja näkyvyysyhteistyöstä. Sopimuksen mukaan Fonecta tarjoaa 020202.fi-kartat ja www.fi -tekstimainokset, jotka näkyvät Etuovi.com-markkinapaikassa.
 
Fonecta toimittaa Etuovi.comin jokaisen kohteen yhteyteen karttakuvan ja karttalinkit asuntoa lähinnä oleviin kouluihin, päiväkoteihin ja ruokakauppoihin.  Karttakuvaa tai -linkkejä klikkaamalla käyttäjä siirtyy Fonectan 020202.fi-palveluun, jossa kartan toiminnallisuus on mukana.
 
Etuovi.com puolestaan tuo Fonectan 020202.fi-palvelun karttoihin omat kohdetietonsa, jotka saadaan hakupalvelussa näkyviin painamalla erillistä linkkiä. Linkistä hakupalvelun käyttäjä pääsee suoraan Etuovi.comin kohde-esittelyihin.
 
Yritysten yhteistyö koskee myös Etuovi.com-verkkopalveluun myytävää kohdistettavaa tekstimainontaa. Etuovi.com vastaa tehokkaiden mainospaikkojen valinnasta, Fonecta taas huolehtii mainosten optimoinnista ja myynnistä.
 
”Näin myös pienemmillä yrityksillä on mahdollisuus näkyä kohdistetusti ja paikallisesti Etuovi.comissa. Vuoden 2006 TNS Atlas-tutkimuksen mukaan Etuovi.comin käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita asumiseen ja sisustamiseen liittyvistä tuotteista ja palveluista. Autamme myös karttapalvelun avulla löytämään lähialueen palvelut. Muuton yhteydessä tehdään useita kauaskantoisia ostopaikanvalintoja.”, sanoo Alma Media Interactiven johtaja Petri Pekki.
 
Etuovi.com on Suomen laajin myytäviä ja vuokrattavia asuntoja ja loma-asuntoja esittelevä palvelu. Palvelussa asuntoihin voi tutustua yksityiskohtaisten tietojen, kuvien, karttojen ja monipuolisten hakuominaisuuksien avulla.
 
Fonecta on Suomen suosituin yhteystietoyritys ja alan selkeä markkinajohtaja Suomessa.
 
Lisätietoja:
Fonecta Oy, Timo Wallius, johtaja, puh. 020 442 2240
Alma Media Interactive, Petri Pekki, johtaja, puh. 0400 768 801
 
JAKELU: Keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 8.5.2007, 12:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli