Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median Etuovi.com on EU-rekisteröity tavaramerkki

Alma Median Etuovi.com on EU-rekisteröity tavaramerkki

ALMA MEDIA OYJ        PÖRSSITIEDOTE  30.3.2007         KLO 15.00          1 (1)
 
ALMA MEDIAN ETUOVI.COM ON EU-REKISTERÖITY TAVARAMERKKI
 
Patentti- ja rekisterihallitus on tänään 30.3.2007 julkaisemassaan Tavaramerkkilehdessä kuuluttanut kansallista väitekäsittelyä varten Etuovi-tavaramerkin. Tavaramerkkiä on hakenut toiminimi Hitbeat, haltijana Jori-Pekka Träsbäck. Hitbeat toimii täysin eri toimialalla, ja Hitbeatin nyt kuulutettu rekisteröinti koskee Etuovi-sanamerkkiä, ei Etuovi.com-tavaramerkkiä.
 
Yhtiön tiedossa on ollut, että asian käsittely etenee kuvatulla tavalla. Väite rekisteröintiä vastaan on tehtävä kirjallisesti kahden kuukauden kuluessa eli 30.5.2007 mennessä. Alma Media harkitsee väitteen tekemistä rekisteröintiä vastaan määräajan kuluessa.
 
Alma Media on rekisteröinyt Etuovi.comin EU-tavaramerkiksi 13.5.2004. Yhtiön hallussa on myös Etuovi.com-verkkotunnusrekisteröinti. Laajalti tunnettu Etuovi.com-palvelu on toiminut vuodesta 2001. Aiemmin palvelu toimi nimellä Dime. Dimen toiminta alkoi 1.10.1996.
 
Yhtiöllä ei ole mitään syytä olettaa, että laajalti tunnettua Etuovi.com-tavaramerkkiä ei katsottaisi yhtiön vakiintuneeksi tavaramerkiksi.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Terhi Lambert-Karjalainen
viestintäpäällikkö
 
Lisätietoja:
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puhelin 040 546 1892
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
 
 
 
  • Julkaistu: 30.3.2007, 17:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli