Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median Helsingin toimitus aloittaa tänään

Alma Median Helsingin toimitus aloittaa tänään

ALMA MEDIA OYJ                                      LEHDISTÖTIEDOTE 26.3.2007
 
Alma Median Helsingin toimitus aloittaa tänään
 
Uusi Alma Median Helsingin toimitus aloittaa työskentelyn tänään. Toimitus tuottaa Alma Median sanomalehtien ketjulle valtakunnallisia uutisia, jotka painottuvat politiikan ja talouden aiheisiin sekä arvokeskusteluun. Yhteistyössä ovat mukana Aamulehti, Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Pohjolan Sanomat ja Kainuun Sanomat. Näillä lehdillä on yhteensä yli miljoona lukijaa.
 
–Uusi yksikkö on merkittävä panostus suomalaisessa mediakentässä. Meillä on nyt sekä mahdollisuudet että vastuu luoda uutta journalistista kulttuuria palvelemaan Alma Median lehtien lukijoita, uuden Helsingin toimituksen esimies Hannu Ollikainen sanoo. –Moderni tapa raportoida yhteiskunnasta on yhdistellä politiikan ja talouden ilmiöitä ja kiinnittää huomiota näiden vuorovaikutukseen. Tähän meillä on hyvät edellytykset ja osaava toimitus.
 
Uudessa toimituksessa aloittavat toimittajina Kirsti Pohjonen, Katja Boxberg, Mari Kamaja, Arno Ahosniemi, Alberto Claramunt, Taneli Heikka ja Mika Koskinen. Toimitus saavuttaa suunnitellun kymmenen hengen vahvuutensa syksyllä 2007.
 
Toimitus sijaitsee Kauppalehden tiloissa Eteläesplanadi 20:ssa, kuudennessa kerroksessa. Uutispäällikön tavoittaa numerosta 010 665 2800.
 
Postiosoite on Helsingin toimitus, Alma Media, PL 1364, 00101 Helsinki.
 
Lisätietoja:
Hannu Ollikainen, esimies, puhelin 050 314 2585
  • Julkaistu: 26.3.2007, 17:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli