Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden yt-neuvottelut päättyneet

Kauppalehden yt-neuvottelut päättyneet

ALMA MEDIA OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE 26.2.2007  KLO 16.00        1 (1)
 
KAUPPALEHDEN YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET
 
Kauppalehti Oy:n tammikuun alussa aloitetut yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Kauppalehden toimitukseen on suunniteltu uusi, monimediatoimittamista paremmin tukeva organisaatiomalli. Lisäksi liiketoimintaosastojen toimintaa on uudelleenorganisoitu ja tehostettu. Näiden muutosten vuoksi yhtiöstä vähennetään irtisanomisin 22 henkilöä. Lisäksi yt-menettelyn aikana yhtiön henkilökunta on vähentynyt 11 henkilöllä.
 
Henkilöstön vähentymisen kustannusvaikutus vuositasolla on yhteensä noin 1,9 milj. euroa. Henkilöstöjärjestelyistä aiheutuvia kertaluontoisia kuluja varten Kauppalehti-ryhmään kirjattiin 1,1 milj. euron suuruinen varaus vuoden 2006 neljännelle neljännekselle.
 
 
Lisätietoja:
 
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti Oy, puhelin 0500-511 036
Hannu Leinonen, päätoimittaja, Kauppalehti, puhelin 040-535 1867
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 26.2.2007, 17:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli