Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Rekrytointi-ilmoittelu automatisoituu – Monster.fi ja Elbit Oy yhteistyöhön

Rekrytointi-ilmoittelu automatisoituu – Monster.fi ja Elbit Oy yhteistyöhön

Rekrytointimedia Monster.fi ja rekrytointijärjestelmätoimittaja Elbit Oy aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on tarjota rekrytoiville yrityksille entistä joustavampia ja tehokkaampia ratkaisuja rekrytointeihin. Elbit ja Monster tarjoavat työkalut ilmoitusten julkaisun automatisointiin.
 
Monster tarjoaa asiakkaillensa ”business gateway” -liittymän, jonka avulla Elbit Skills -ratkaisulla luodut ja julkaistut rekrytointi-ilmoitukset ja -kampanjat voidaan automaattisesti julkaista Monster.fi-sivuilla.
 
”Yritykset, jotka julkaisevat rekrytointi-ilmoitukset Elbit Skills -järjestelmässä, saavat ilmoitukset halutessaan automaattisesti myös Monsteriin. Näin pystymme auttamaan yrityksiä rekrytointiprosessien tehostamisessa” kertoo Monster Oy:n toimitusjohtaja Stefan Kajanus.
 
Lisätietoja:
Stefan Kajanus, toimitusjohtaja, Monster Oy, puhelin 010 665 2176 tai
Juho Toivonen, toimitusjohtaja, Elbit Oy, puhelin 020 761 4250.
 
 
Monster.fi on Suomen johtava sähköinen rekrytointimedia, joka on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan. Vuonna 2006 palvelussa tarjottujen työpaikkojen määrä kasvoi yli 50 % edellisvuoteen verrattuna. Kuukausittain Monster.fi-sivustolla käy noin 200 000 eri työnhakijaa. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %) Työnantajille Monster tarjoaa tehokkaan työpaikkailmoitusmedian, jossa verkkosivujen lisäksi työpaikkailmoittelu on mahdollista myös Kauppalehdessä ja Iltalehdessä. Käy tutustumassa osoitteessa http://www.monster.fi
 
Elbit Oy kehittää käytännönläheisiä ratkaisuja henkilöstön tuloksentekokyvyn parantamiseen. Elbit Skills Talent Management -ratkaisut auttavat organisaatioita kasvattamaan osaamiseen perustuvaa kilpailukykyä. Elbit Skills tarjoaa ohjelmistoratkaisun rekrytointiin, suorituksen johtamiseen, osaamisen varmistamiseen ja koulutuksen hallintaan.  Elbit toimii Helsingissä ja Oulussa. Yrityksen palveluksessa on 30 alan ammattilaista. http://www.elbit.fi
  • Julkaistu: 21.2.2007, 12:18
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli