Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > City24 Venäjälle, Mascus Tanskaan ja Tsekkeihin

City24 Venäjälle, Mascus Tanskaan ja Tsekkeihin

ALMA MEDIA OYJ                                                  LEHDISTÖTIEDOTE 21.2.2007
 
City24 Venäjälle, Mascus Tanskaan ja Tsekkeihin
 
Alma Median Markkinapaikat jatkaa laajentumistaan uusille markkinoille. Moskovaan on perustettu tytäryritys OOO City24, joka ryhtyy julkaisemaan City24-asuntoportaalia tämän vuoden toukokuussa. City24 toimi tällä hetkellä Baltian maissa sekä Puolassa että Ukrainassa. 
 
Markkinapaikat perustaa Tanskaan yhteisyrityksen raskaiden vaihtokoneiden palvelun Mascus.comin käynnistämiseksi Tanskassa. Yhteistyökumppanina on Bil Markedet Aps, jonka omistavat Benjamin Holding ja Den Blå Avis A/S. Markkinapaikkojen omistus yhteisyrityksestä on 50 % ja Bil Markedetin 50 %.  Yhteistyökumppanilla on Tanskan suurin autojen markkinapaikka Bilbasen.dk, jonka se omistaa puoliksi Bilinfo A/S:n kanssa, sekä Tanskan suurin käytettyjen autojen lehti Bil Markedet.
 
Mascus.com on myös solminut lisenssisopimuksen tsekkiläisen kumppanin Webfarm s.r.o. kanssa.  Yhteistyökumppanilla on Tsekin toiseksi suurin käytettyjen autojen markkinapaikka Cars.cz ja se toimii autoalan web-sovellusten toimittajana. Sopimuksen avulla Mascuksen palvelu saadaan nopeasti Tsekin markkinoille. Sopimuksen mukaan palvelussa käytetään Mascuksen brändiä ja teknologiaa, kumppani puolestaan vastaa myynnistä ja markkinoinnista.
 
Lisätietoja:
 
Raimo Mäkilä, Markkinapaikkojen johtaja, puhelin 040 546 1892
 
Benjamin Holding www.benjamin.dk
Den Blå Avis A/S www.dba.dk
Bilbasen.dk www.bilbasen.dk
Webfarm s.r.o. www.webfarm.cz
Cars.cz www.cars.cz
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
 
 
 
  • Julkaistu: 21.2.2007, 12:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli