Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Monster.fi:n rekrytointimessut avautuivat tänään internetissä

Monster.fi:n rekrytointimessut avautuivat tänään internetissä

MONSTER OY                                        LEHDISTÖTIEDOTE 1.2.2007
 
Monster.fi:n rekrytointimessut avautuivat tänään internetissä
 
Monster.fi-sivustolla avautuivat tänään historian toiset rekrytointimessut. 31 yritystä esittäytyy rekrytointivideoilla.
 
Rekrytointivideoista työnhakijat ohjataan linkkien avulla eteenpäin tutustumaan yrityksen kotisivuihin ja avoimiin työpaikkoihin. Messut antavat yritykselle ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä itseään tutuksi työnhakijoiden keskuudessa, luoda työnantajamielikuvaa ja tukea rekrytointeja. Messut jatkuvat kaksi kuukautta, maaliskuun loppuun saakka.
 
–Rekrytointiviestinnässä työnantajamielikuvalla on entistä suurempi merkitys. Mikään muu kanava ei anna samanlaisia mahdollisuuksia työnantajamielikuvan luontiin kuin internet. Messuilla työnhakijat saavat tiivistetysti kokonaiskuvan siitä, mitä yritykset hakevat, millaista työskentely eri yrityksissä on ja miksi juuri heidän kannattaisi hakeutua kyseiseen yritykseen töihin, Monsterin markkinointipäällikkö Tiina Laisi kertoo.
 
Lisätietoja:
Tiina Laisi, markkinointipäällikkö, Monster Oy, puhelin 010 665 2179 tai tiina.laisi@monster.fi
 
Monster.fi on Suomen johtava sähköinen rekrytointimedia, joka on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan. Vuonna 2006 palvelussa tarjottujen työpaikkojen määrä kasvoi yli 50 % edellisvuoteen verrattuna. Kuukausittain Monster.fi-sivustolla käy noin 200 000 eri työnhakijaa. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %) Työnantajille Monster tarjoaa tehokkaan työpaikkailmoitusmedian, jossa verkkosivujen lisäksi työpaikkailmoittelu on mahdollista myös Kauppalehdessä ja Iltalehdessä. Käy tutustumassa osoitteessa http://www.monster.fi
  • Julkaistu: 1.2.2007, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli