Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Hannu Ollikainen Alma Median yhteistoimituksen johtoon

Hannu Ollikainen Alma Median yhteistoimituksen johtoon

ALMA MEDIA OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE 1.2.2007 KLO 15.45

Hannu Ollikainen Alma Median yhteistoimituksen johtoon
 
Kauppatieteiden maisteri Hannu Ollikainen (51) aloittaa Alma Median Helsingin-toimituksen esimiehenä 2.3.2007. Hän siirtyy tehtävään Fakta-lehden päätoimittajan paikalta.
 
Helsingin-toimitus on Alma Median maakuntalehtien ja Kauppalehden yhteinen politiikan ja yhteiskunnallisten asioiden toimitus. Lehdillä on yhteensä yli miljoona lukijaa. Toimitus tuottaa aineistoa Kauppalehteen, Aamulehteen, Satakunnan Kansaan, Lapin Kansaan, Kainuun Sanomiin ja Pohjolan Sanomiin. Maalisvaalien jälkeen toimintansa aloittava toimitus sijoittuu Kauppalehden tiloihin Helsingin Eteläesplanadille.
 
–Tavoitteenamme on seurata politiikkaa tarkasti, luoda uudenlaista yhteiskunnallista journalismia ja edistää yleistä arvokeskustelua, Aamulehden vastaava päätoimittaja Matti Apunen linjaa.
 
Toimituksen vahvuudeksi tulee kymmenen henkeä, mikä tekee siitä yhden Suomen suurimmista politiikan toimituksista. Toimituksen muu vahvuus koostuu mukana olevien lehtien nykyisistä toimittajista.
 
Lisätietoja:
Matti Apunen, Aamulehden vastaava päätoimittaja, puhelin 040 768 8778
Hannu Leinonen, Kauppalehden vastaava päätoimittaja, puhelin 010 665 2392 (parhaiten klo 17:n jälkeen)
Hannu Ollikaisen kuva osoitteessa http://www.almamedia.fi/kuvapankki > Sanomalehdet > Henkilöstö
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2005 liikevaihto oli 286 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi liki 15 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 1.2.2007, 16:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli