Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kainuun Sanomien painossa aloitetaan yt-neuvottelut

Kainuun Sanomien painossa aloitetaan yt-neuvottelut

ALMA MEDIA OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE       30.11.2006 KLO 9.30   1 (1)
 
KAINUUN SANOMIEN PAINOSSA ALOITETAAN YT-NEUVOTTELUT
 
Kajaanissa sijaitsevan Kainuun Sanomien sanomalehti- ja arkkipainon toimintaedellytysten selvittämiseksi aloitetaan yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat painon koko henkilökuntaa.
 
Kainuun Sanomien rotaatiopainokoneet ovat elinkaarensa loppuvaiheessa. Koneet hankittiin pääosin 1970-luvulla. Yt-neuvotteluissa yhtiö selvittää parhaan vaihtoehdon Kainuun Sanomien ja muiden painossa painettujen sanomalehti- ja arkkipainotuotteiden painamiseksi.
 
Kainuun Sanomat ilmestyy Kajaanissa ja sen levikki on 22 490 kappaletta (LT 2005). Levikki on viime vuosina pysynyt tasaisena. Kainuun Sanomat on osa Alma Media Oyj:tä ja sen Pohjoiset lehdet -liiketoimintayksikköä.
 
Lisätietoja:
 
Matti Ilmivalta, toimitusjohtaja, Alma Median Pohjoiset lehdet, puhelin 040 728 3180
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2005 liikevaihto oli 286 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi liki 15 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 30.11.2006, 10:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli