Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media vahvistaa Etuovi.comin otetta vuokra-asuntojen välitysmarkkinoista

Alma Media vahvistaa Etuovi.comin otetta vuokra-asuntojen välitysmarkkinoista

 
Alma Media vahvistaa Etuovi.comin otetta vuokra-asuntojen välitysmarkkinoista
 
Alma Median Markkinapaikat hankkii Kiinteistöalan Tietopalvelut R.E.I. Oy:n osakekannan. Hankittava yhtiö toimittaa vuokra-asuntomarkkinoiden asiakashallintajärjestelmiä kiinteistön omistajille, hallinnoijille ja rakennuttajille. Järjestelmät mahdollistavat Etuovi.comin vuokra-asunto-osion liiketoiminnan kasvattamisen.
 
Etuovi.comin liiketoiminnasta noin neljännes on palveluliiketoimintaa, jossa lähinnä omistusasuntoja välittäville asiakkaille toimitetaan kotisivuratkaisuja ja operatiivisia järjestelmiä. Hankittava yhtiö toimii samalla alueella, mutta keskittyy vuokra-asuntomarkkinoilla toimiviin yhtiöihin.
 
Hankittavan yhtiön asiakkaina on Suomen suurimpia asuntokiinteistöjen omistajia, välittäjiä ja rakennuttajayhteisöjä, joiden hallinnassa on yli 100 000 asuinhuoneistoa ja -kiinteistöä. Järjestelmät helpottavat ja tehostavat näiden asuntojen vuokrausta.
 
–Vuokra-asuntojen välitysmarkkinoilla on kasvun varaa, kun vuokra-asuntojen tarjonta on kasvamassa, Alma Median Markkinapaikkojen johtaja Raimo Mäkilä toteaa. –Etuovi.com on Suomen johtava asuntojen markkinapaikka. Sen vuokra-asunto-osio kehittyy nyt reippaasti ostettavan yhtiön osaamisella.

Kiinteistöalan Tietopalvelut R.E.I. Oy:n liikevaihto on noin 0,4 milj. euroa. Nyt hankittava osuus on 90 % osakekannasta.
 
Lisätietoja:
 
Raimo Mäkilä, johtaja, Alma Median Markkinapaikat, puhelin 040 546 1892
 
  • Julkaistu: 27.10.2006, 11:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli