Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Juha-Petri Loimovuori Kauppalehden johtoon

Juha-Petri Loimovuori Kauppalehden johtoon

ALMA MEDIA OYJ                   PÖRSSITIEDOTE 29.9.2006 KLO 9.00     1 (1)
JUHA-PETRI LOIMOVUORI KAUPPALEHDEN JOHTOON
Juha-Petri Loimovuori (42) on nimitetty 1.11.2006 alkaen Kauppalehti Oy:n toimitusjohtajaksi, Kauppalehti-ryhmän johtajaksi ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäseneksi.
KTM Juha-Petri Loimovuori on vuodesta 2002 toiminut Aamulehden mediamarkkinoinnista vastaavana johtajana ja konsernin mediamarkkinoinnin ketjutoiminnan vetäjänä vuodesta 2004. Tätä ennen hän työskenteli Kauppalehden mediamarkkinoinnissa myynnin ja johdon eri tehtävissä vuosina 1994-2002.
ALMA MEDIA OYJ
Terhi Lambert-Karjalainen
tiedotuspäällikkö
Lisätietoja:
J-P Loimovuoren cv osoitteessa http://www.almamedia.fi/johtoryhma ja kuva osoitteessa http://www.almamedia.fi/kuvapankki > Johtoryhmä
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
Alma Media on mediatalo, jonka keskeisintä liiketoimintaa ovat kustantaminen, talousinformaation tuotanto ja jakelu sekä verkkopalveluiden tuotanto. Konsernilla on portfoliossaan talous-, iltapäivä-, maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä. Alma Median omistuksessa on lisäksi johtavia sähköisiä markkinapaikkoja, ja se laajentaa markkinapaikkaliiketoimintaansa myös Suomen ulkopuolelle.
Alma Median tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Konsernin tuotoista noin puolet muodostuu mediamainonnasta ja noin 40 % lehtien levikkituotoista. Vuoden 2005 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 286 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 42 milj. euroa eli 14,8 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan Helsingin Pörssin Päälistalla. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Tutustu tarkemmin osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 29.9.2006, 11:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli