Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Pääomanpalautuksen aikataulu

Pääomanpalautuksen aikataulu

ALMA MEDIA OYJ           PÖRSSI-ILMOITUS 11.8.2006 KLO 8.30   1 (1)
 
PÄÄOMANPALAUTUKSEN AIKATAULU
 
Yhtiökokouksen 8.3.2006 päättämän pääomanpalautuksen aikataulu on yhtiön hallituksen päätöksellä määritelty seuraavasti: pääomanpalautuksen täsmäytyspäivä on perjantai 18.8.2006 ja maksupäivä keskiviikko 23.8.2006.
 
Alma Media Oyj sai patentti- ja rekisterihallitukselta luvan alentaa yhtiön ylikurssirahastoa 39 544 637,19 eurolla ja palauttaa alentamista vastaava määrä sidottua pääomaa eli 0,53 euroa osakkeelta osakkeenomistajille. Varat palautetaan osakkeenomistajille, jotka ovat täsmäytyspäivänä 18.8.2006 merkittyinä Suomen Arvopaperikeskus Oy:n ylläpitämään Alma Media Oyj:n osakasluetteloon. Pääomanpalautus irtoaa siis Alma Median osakkeesta tiistaina 15.8.2006 kaupankäynnin päättymisen jälkeen.
 
Pääomanpalautuksen maksupäivä on 23.8.2006.
 
Varojen palauttamisen yhteydessä ei mitätöidä tai lunasteta yhtiön osakkeita, joten ylikurssirahaston alentaminen ja varojen palauttaminen ei vaikuta osakkeiden lukumäärään, kirjanpidolliseen vasta-arvoon tai äänimääriin.
 
ALMA MEDIA OYJ       
 
Terhi Lambert
tiedotuspäällikkö
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on mediatalo, jonka keskeisintä liiketoimintaa ovat kustantaminen, talousinformaation tuotanto ja jakelu sekä verkkopalveluiden tuotanto. Konsernilla on portfoliossaan talous-, iltapäivä-, maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä. Alma Median omistuksessa on lisäksi johtavia sähköisiä markkinapaikkoja, ja se laajentaa markkinapaikkaliiketoimintaansa myös Suomen ulkopuolelle.
 
Alma Median tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Konsernin tuotoista noin puolet muodostuu mediamainonnasta ja noin 40 % lehtien levikkituotoista. Vuoden 2005 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 286 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 42 milj. euroa eli 14,8 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan Helsingin Pörssin Päälistalla. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Tutustu tarkemmin osoitteessa http://www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 11.8.2006, 10:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli