Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehdeltä uusi puheohjauksella toimiva mobiilipalvelu Voice

Kauppalehdeltä uusi puheohjauksella toimiva mobiilipalvelu Voice

 
ALMA MEDIA OYJ                                                                   LEHDISTÖTIEDOTE 11.7.2006
 
 
 
 
Osakekurssit ja uutiset kaikkiin puhelimiin numerosta 0300 8100
Kauppalehdeltä uusi puheohjauksella toimiva mobiilipalvelu Voice
 
Kauppalehden uusin mobiilipalvelu Kauppalehti Voice on puheäänellä ohjattava taloustietopalvelu, jota voi käyttää kaikilla puhelimilla. Palvelusta voi kuunnella reaaliaikaiset osakekurssitiedot, osakekohtaiset uutiset, päivän Kauppalehden uutiset sekä uusimmat online-uutiset. Palvelua voi kokeilla maksutta heinäkuun ajan.
 
Kauppalehti Voice -palvelu toimii numerossa 0300 8100. Puhelun hinta on 0,99€/puhelu +
0,47 €/minuutti + pvm. Palvelua voi kokeilla veloituksetta (normaali puheluhinta) 31.7.2006 asti. Palveluun voi soittaa millä tahansa puhelimella. 
 
Palvelun valikot toimivat puheohjauksella. Esimerkiksi sanomalla palveluun ”Nokia”, palvelu kertoo osakkeen reaaliaikaisen kurssin Helsingin pörssissä. Samalla palvelusta voi kuunnella viimeisimmät yritystä koskevat uutiset.
 
– Kauppalehti Voicen avulla tuoreet taloustiedot ovat kenen tahansa ulottuvilla vain yhden puhelinsoiton päässä. Palvelun käyttö on yksinkertaista eikä vaadi erityislaitteita eikä asentamista, kertoo johtaja Markku Kiuru Kauppalehdestä.
 
– Palvelua voi käyttää myös ”hands-free” tilanteissa. Se on kätevä esimerkiksi autoa ajaessa. Halutut tiedot voi valikoida puhekomennoilla ilman napinpainalluksia, Kiuru jatkaa.
 
– Puheentunnistus ja tuottaminen ovat nyt kehittyneet sellaiselle tasolle, että laadukkaiden palvelujen toteuttaminen on mahdollista. Kauppalehti tuo ensimmäisenä mediana oman palvelunsa markkinoille, toteaa Markku Kiuru.
 
Kauppalehti Voice -palvelun pohjana on IBM:n ja Suomen Puheentunnistus Oy:n kehittämä, suomenkielistä puhetta tunnistava ja tekstiä puheeksi kääntävä sovellus. Puheluliikenne toteutetaan TDC Songin verkossa.
 
Puheentunnistussovelluksen kehittämistä varten on kerätty yli 10 000 suomalaisen ääninäytteet. Palvelu ymmärtää lähes kenen tahansa puhetta. Sovelluksen tekstiä puheeksi kääntävä tietokoneääni on rakennettu ihmisen äänestä, jotta se olisi mahdollisimman luonnollinen.
 
 
Lisätiedot:
 
Kauppalehti Oy, johtaja Markku Kiuru, puh. 040 732 1882.
Kauppalehden mobiilipalvelut http://www.kauppalehti.fi/mobiili/
 
Kauppalehti on Suomen johtava talouden monimedia, joka tuottaa ajantasaista ja luotettavaa taloustietoa 24 tuntia vuorokaudessa. Monimediaan kuuluvat Kauppalehti, Kauppalehti Optio, Kauppalehti Presso, Kauppalehti Online sekä mobiilipalvelut. Kauppalehden talousuutisia voi seurata myös MTV3-kanavalla, Radio Novassa sekä MTV3 Tekstikanavalla. Kauppalehti kuuluu Alma Media -konserniin. http://www.kauppalehti.fi/
 
  • Julkaistu: 11.7.2006, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli