Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media Lehdentekijät ostaa Suomen Business Viestinnän

Alma Media Lehdentekijät ostaa Suomen Business Viestinnän

ALMA MEDIA OYJ                                     LEHDISTÖTIEDOTE 13.6.2006
 
Alma Media Lehdentekijät ostaa Suomen Business Viestinnän
 
Alma Media Lehdentekijät ostaa ilmoitusmarkkinointiin ja pk-sektorin yritysjulkaisuihin erikoistuneen Suomen Business Viestintä Oy:n (SBV). Yhtiö siirtyy Lehdentekijöille 1.7.2006. SBV:n liikevaihto on noin 2,5 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on 15 henkilöä.
 
–SBV:n ilmoitusmarkkinointi ja Lehdentekijöiden sisältöosaaminen täydentävät erinomaisesti toisiaan. Ilmoitusmyynnin merkitys asiakaslehtien rahoituskeinona kasvaa jatkuvasti. Oma ilmoitusmyyntiorganisaatio vahvistaa Lehdentekijöiden asemaa myös isoista asiakaslehtisopimuksista käytävissä tarjouskilpailuissa, Lehdentekijöiden toimitusjohtaja Kimmo Kallonen sanoo.
 
SBV julkaisee mm. Yrittäjän maailmaa ja Pääkaupunkiseudun talousuutisia sekä hoitaa muun muassa Kuntalehden, Yrittäjäsanomien ja Tehy-lehden ilmoitusmyynnin. Lisäksi yhtiö julkaisee erilaisia hakemistoja, kuten Kokousjärjestäjän Hakemistoa.
 
–SBV:lle siirtyminen osaksi Alma Mediaa merkitsee voimavarojen kasvua ja aivan uusia kehitysmahdollisuuksia. Lehdentekijät on vanha tuttu yhteistyökumppanimme, ja yhteisistä projekteista on hyviä kokemuksia. Nykyisille sekä tuleville asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kauppa näkyy varmasti aikaa myöten palvelun parantumisena ja myynnin kasvuna, SBV:n toimitusjohtaja Matti Hurme sanoo.
 
Asiakaslehtiliiketoiminta on Suomessa kasvanut tasaisesti 1980-luvulta lähtien yli10 prosentin vuosivauhtia. Asiakaslehtien asemaa on vahvistanut muun muassa kanta-asiakasohjelmien ja asiakkuudenhallintajärjestelmien laajeneminen.
 
Alma Media Lehdentekijät on Suomen johtavia asiakaslehtitaloja. Se tuottaa yli 50 säännöllisesti ilmestyvää lehteä. Lisäksi yhtiö julkaisee hakemistoja ja toimintakertomuksia. Liikevaihto vuonna 2005 oli noin 10 milj. euroa, ja henkilöstöä yhtiön palveluksessa on noin 50. Lehdentekijät kuuluu Alma Median Kauppalehti-ryhmään.
 
Lisätietoja:
 
Kimmo Kallonen, toimitusjohtaja, Alma Media Lehdentekijät, kimmo.kallonen@lehdentekijat.fi, puhelin 0400-455 845
Matti Hurme, toimitusjohtaja, Suomen Business Viestintä Oy, matti.hurme@sbv.fi
Juha Blomster, Kauppalehti-ryhmän johtaja, juha.blomster@kauppalehti.fi, puhelin 0400-453 233
 
http://www.lehdentekijat.fi/
http://www.sbv.fi/
 
  • Julkaistu: 13.6.2006, 12:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli