Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kokkolan Sanomat siirtyy Suomen Paikallissanomiin

Kokkolan Sanomat siirtyy Suomen Paikallissanomiin

SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY  LEHDISTÖTIEDOTE 7.6.2006 klo 18.00
 
Kokkolan Sanomat siirtyy Suomen Paikallissanomiin
 
Kokkolassa ilmestyvä kaupunkilehti Kokkolan Sanomat siirtyy Suomen Paikallissanomat Oy:n lehtiperheeseen. Yhtiöllä on entuudestaan Pohjanmaalla kaksi tilattavaa paikallislehteä, kaksi kaupunkilehteä ja kerran kuukaudessa jaettava aluelehti. Kokkolan Sanomien nykyiset omistajat ja henkilökunta jatkavat uuden kustantajan palveluksessa.
 
Lehteä kustantavan Kokkolan Mediapalvelut Oy:n omistajat päätoimittaja Jorma Uusitalo ja myyntipäällikkö Antti Ylimäki myyvät liiketoiminnan Suomen Paikallissanomat Oy:lle. Nykyiset omistajat jatkavat yrittäjinä syksyyn saakka, jolloin lehden kustantaja vaihtuu. Molemmat jatkavat nykyisissä tehtävissään myös uuden kustantajan palveluksessa.
 
— Lukijat ja ilmoittaja-asiakkaat ovat ottaneet Kokkolan Sanomat alusta saakka hyvin vastaan. Tämä ratkaisu mahdollistaa Kokkolan Sanomien nopean kehittämisen entistä laadukkaammaksi ja monipuolisemmaksi lehdeksi, jossa näkyy vahvasti paikallisten tekijöiden käden jälki, Jorma Uusitalo ja Antti Ylimäki toteavat Kokkolan Sanomien siirtymisestä Suomen Paikallissanomiin.
 
Suomen Paikallissanomat Oy:n toimitusjohtaja Jorma Valkama sanoo Kokkolan Sanomien täydentävän erinomaisesti yhtiön liiketoiminnallista kokonaisuutta Pohjanmaan alueella.

— Uusi lehti niveltyy hyvin kustannustoimintaamme Ylivieskan, Oulaisten ja Raahen alueilla. Lehtiemme yhteistyö Pohjanmaalla on meille suuri mahdollisuus, Valkama toteaa.

Raahessa yhtiö on kustantanut nelipäiväistä Raahen Seutua vuodesta 1984 ja kaksipäiväistä kaupunkilehteä Raahelaista vuodesta 1987. Oulaisissa yhtiöllä on kolmipäiväinen Pyhäjokiseutu. Ylivieskassa samaan lehtiperheeseen kuuluvat kaksipäiväinen Vieskalainen ja kerran kuukaudessa jaettava aluelehti OULUN Eteläinen. Lehtien levikki- ja jakelualue kattaa Pohjanmaalla yli 20 kuntaa.

Kokkolan Sanomat ilmestyy kerran viikossa torstaisin. Lehden jakelulevikki on 30 000 kappaletta, ja lehti jaetaan Kokkolan lisäksi talousalueen lähikuntiin. Henkilöstövahvuus on kuusi.

Alma Mediaan kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy julkaisee 15:tä tilattavaa paikallislehteä ja viittä kaupunkilehteä eri puolilla Suomea. Paikallislehtien yhteenlaskettu levikki on yli 100 000 kappaletta ja kaupunkilehtien jakelulevikki noin 100 000 kappaletta. Yhtiön palveluksessa on 200 työntekijää.
 
Lisätietoja:
Jorma Valkama, toimitusjohtaja, Suomen Paikallissanomat Oy, puhelin 040-506 6967
  • Julkaistu: 7.6.2006, 20:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli