Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Rekrytointimedia Monster.fi ja Suomen Ekonomiliitto aloittavat yhteistyön

Rekrytointimedia Monster.fi ja Suomen Ekonomiliitto aloittavat yhteistyön

MONSTER OY        LEHDISTÖTIEDOTE 23.5.2006
 
Rekrytointimedia Monster.fi ja Suomen Ekonomiliitto aloittavat yhteistyön
 
Rekrytointimedia Monster.fi ja Suomen Ekonomiliitto SEFE ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Monster.fi-palvelun työpaikkailmoitukset saavat näkyvyyttä myös Ekonomiliiton Ekonomipörssissä Sefe.fi-sivustolla.
 
Ekonomipörssin työnhakijat ohjataan Monster.fin ja SEFEn yhteistyössä rakentamaan palveluun SEFEn kotisivuilla. Ekonomipörssissä työtä etsiville ekonomeille tarjotaan esikarsittua tietoa myös niistä Monster.fi-palvelussa olevista työpaikoista, joissa tarvitaan ekonomiosaamista ja joihin ekonomin koulutus soveltuu. Palvelu nopeuttaa työpaikkojen löytämistä ja auttaa ekonomeja työnhaussa. Ekonomipörssi on Ekonomiliiton palvelu, joka on vain jäsenten käytettävissä.
 
Monsterin muita yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Tradenomiliitto, Insinööriliitto, Toimihenkilöunioni ja Akavan Erityisalat.
 
Monster.fi on Suomen johtava internetissä toimiva rekrytointimedia, joka on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan. Vuoteen 2005 verrattuna palvelussa olleiden työpaikkojen määrä on kasvanut yli 50 %. Kuukausittain palvelussa käy yli 200 000 eri työnhakijaa. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %) Työnantajille Monster tarjoaa tehokkaan työpaikkailmoitusmedian, jossa verkkosivujen lisäksi työpaikkailmoittelu on mahdollista myös Kauppalehdessä ja Iltalehdessä.
 
Lisätietoja:
 
Tiina Laisi, markkinointipäällikkö, Monster Oy, puhelin 040 594 3559
Eeva Riittinen-Saarno, viestintäpäällikkö, SEFE, puhelin 0400 845 170
 
http://www.monster.fi
http://www.sefe.fi
  • Julkaistu: 23.5.2006, 10:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli