Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Anvar Samost koko Baltic News Servicen toimitusjohtajaksi

Anvar Samost koko Baltic News Servicen toimitusjohtajaksi

ALMA MEDIA OYJ                                     LEHDISTÖTIEDOTE 5.5.2006
 
Anvar Samost koko Baltic News Servicen toimitusjohtajaksi
 
Anvar Samost on nimitetty 1.8.2006 alkaen koko Baltic News Servicen (Balti Uudistetalituse AS) toimitusjohtajaksi Kari Väisäsen siirtyessä 1.8.2006 Hämeen Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi. Samost jatkaa myös BNS Viron vastaavana päätoimittajana ja Viron yksikön toimitusjohtajana. Hän on ollut Viron yksikön palveluksessa vuodesta 1995 lähtien.
 
Baltic News Service on Baltian johtava uutistoimisto ja sillä on omat tytäryhtiöt Virossa, Liettuassa ja Latviassa. Yhtiö toimii viidellä kielellä ja keskimäärin se lähettää noin tuhat uutissähkettä vuorokaudessa. BNS kuuluu Alma Mediassa Kauppalehti-ryhmään.
 
Kauppalehti-ryhmästä vastaavan Juha Blomsterin mukaan Anvar Samost oli paras mahdollinen valinta koko BNS-ryhmän johtoon. Yhtiötä on kehitetty voimakkaasti Kari Väisäsen johdolla, ja tässä työssä Samostilla on ollut keskeinen asema. Tällä hetkellä yhtiö on erittäin hyvässä kunnossa ja kaikki sen maayhtiöt ovat hyvällä kannattavuustasolla.
 
Samostin mukaan pääpaino on jatkossa kasvussa ja liiketoimintojen monipuolistamisessa. Tässä työssä meitä auttaa BNS:n hyvä maine ja taustatuki, jonka saamme Alma Media -konsernista.
 
Lisätietoja:
 
Juha Blomster, toimitusjohtaja, Kustannus Oy Kauppalehti, puhelin 0400 453 233
Kari Väisänen, toimitusjohtaja Baltic News Service, puhelin 0400 138 767
Anvar Samost , vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja 1.8.2006 alkaen, Baltic News Service puhelin +372 50 19262, sähköposti anvar@bns.ee
 
Kuva Anvar Samostista osoitteesta
http://www.almamedia.fi/kuvapankki > Kauppalehti-ryhmä > Henkilöstö
  • Julkaistu: 5.5.2006, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli