Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Mari Vuorre Alma Median henkilöstöpäälliköksi

Mari Vuorre Alma Median henkilöstöpäälliköksi

ALMA MEDIA OYJ                                     LEHDISTÖTIEDOTE                      21.12.2005
 
 
MARI VUORRE ALMA MEDIAN HENKILÖSTÖPÄÄLLIKÖKSI
 
KTM Mari Vuorre (33) on nimitetty Alma Media -konserniin henkilöstöpäälliköksi 1.1.2006 alkaen asemapaikkanaan yhtiön Helsingin pääkonttori. Hän siirtyy Alma Median palvelukseen Nokia-yhtymästä, jossa hän on viimeksi työskennellyt HR Managerina Nokian globaalien tukitoimintojen HR:ssä, joka vastaa toimintojen ylimmän johdon ja  johtoryhmien HR-tuesta. Vuorre on työskennellyt Nokian henkilöstöhallinnon eri asiantuntijatehtävissä vuodesta 1998 lähtien ja sitä ennen mm. Santasalo-JOT Oy:n HR-assistenttina.
 
Vuorre työskentelee Alma Median toimitusjohtajan alaisuudessa ja hänen vastuullaan on Alma Media -konsernin HR-toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä tulosyksiköiden HR-vastaavien kanssa.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Ahti Martikainen

viestintäjohtaja

  • Julkaistu: 21.12.2005, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli