Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden Mobiili+ mukaan Nokian Kanavat-mediaselaimeen

Kauppalehden Mobiili+ mukaan Nokian Kanavat-mediaselaimeen

ALMA MEDIA OYJ    LEHDISTÖTIEDOTE 28.11.2005 KLO 09.15
  
Kauppalehden Mobiili+ mukaan Nokian Kanavat-mediaselaimeen
Kauppalehti Mobiili+ sovellus tarjoaa käyttäjälleen tuoreet talousuutiset ja pörssitiedot helppokäyttöisessä ja nopeasti selattavassa muodossa. Palvelu on nyt saatavissa myös Nokian uuden Kanavat-mediaselaimen kautta.  
 
Kauppalehti Mobiili+ sovelluksen avulla käyttäjä saa uusimmat uutiset ja pörssitiedot matkapuhelimeensa. Palvelusta voi maksutta lukea päivän tärkeimmät talousuutiset ja tiivistelmän Kauppalehdestä. Palvelu sisältää myös Helsingin Pörssin viivästetyt kurssitiedot, indeksit sekä pörssi-, valuutta- ja korkokatsaukset. Palvelun käyttö on maksutonta.
 
Uudenlaisen käyttöliittymän avulla liikkuminen palvelussa on helppoa. Sivuja selataan vasemmalta oikealle navigaationäppäimen avulla. Tiedot ladataan kerralla puhelimeen, jonka jälkeen niitä voi selata puhelimessa vapaasti ilman tiedonsiirtoveloitusta. Uusimmat tiedot voi käydä päivittämässä puhelimeensa halutuin väliajoin.
 
Mobiili+ on myös mainosväline
 
 – Mobiili+ tarjoaa myös media-asiakkaillemme uuden kanavan, kertoo mobiilipalveluiden kehityksestä vastaava johtaja Markku Kiuru Kauppalehdestä. Palvelun avatessaan käyttäjä näkee ensin mainosruudun,  jonka jälkeen palvelun etusivu aukeaa  – Ensimmäistä kertaa mainonta mobiililaitteissa voi olla näyttävää. Ilmoittajan käytössä on nyt puhelimen koko näyttö.
 
Kesäkuussa avattu Mobiili+ jatkaa Kauppalehden edelläkävijyyttä talouden mobiilipalvelujen kehittäjänä. Ensimmäinen palvelu, kurssitietojen haku tekstiviestinä, avattiin vuonna 1998. Muita palveluja ovat wap-sivusto sekä mobiililaitteille sovitetut kevyet internet-sivut.
 
– Kauppalehti on talouden monimedia. Ajasta ja paikasta riippumattomien palveluiden kehittäminen on osa strategiaamme. Haluamme tuoda luotettavan ja ajantasaisen taloustiedon käyttöön kaikkiin kanaviin, kertoo Kauppalehden toimitusjohtaja Juha Blomster.
 
Monimediaan kuuluvat Kauppalehti, Kauppalehti Optio, Kauppalehti Presso, Kauppalehti Online ja mobiilipalvelut. Lisäksi Kauppalehden talousuutisia voi  seurata MTV3-kanavalla, Radio Novassa, Sävelradiossa ja MTV3-tekstikanavalla. 
 
Lisätiedot:
Kustannusosakeyhtiö Kauppalehti
– Juha Blomster, toimitusjohtaja, puh. 010 665 2360, juha.blomster@kauppalehti.fi
– Markku Kiuru, johtaja, Yrityspalvelut, puh. 010 665 2822, markku.kiuru@kauppalehti.fi
 
Kauppalehti Mobiili+ palvelun esittely: http://www.kauppalehti.fi/mobiili
 
 
Nokian Kanavat-mediaselain www.nokia.fi/kanavat
Kanavat-mediaselain on mukana Nokian S60 ja Series 80 -käyttöliittymällä varustettujen älypuhelimien sekä Nokian uudella Series 40 -käyttöliittymällä varustettujen matkapuhelimien, esim. Nokia 6270, 6280 ja 7370, myyntipaketeissa. Käyttäjät voivat myös maksutta ladata Kanavat-mediaselaimen puhelimeensa osoitteesta www.nokia.fi/kanavat.
 
Alma Median Kauppalehti-ryhmä on erikoistunut taloudellisen informaation tuottamiseen. Ryhmä jakaa talousinformaatiota lehdissä, internetissä, television ja radion välityksellä sekä mobiililaitteisiin. Ryhmään kuuluvat Kustannusosakeyhtiö Kauppalehti, Balance Consulting Oy, Baltic News Service ja Lehdentekijät-ryhmä sekä osakkuusyhtiöinä TietoEnator 121 Oy (49 %), Talentum Oyj (29,9 %) ja Efektor Oy (19,5 %).
  • Julkaistu: 28.11.2005, 10:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli