Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median osakkeelle markkinatakaus

Alma Median osakkeelle markkinatakaus

ALMA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 10.11.2005 KLO 11.00 1 (1)
 
Alma Median osakkeelle markkinatakaus
 
Alma Media Oyj ja eQ Pankki Oy ovat tehneet sopimuksen Alma Media Oyj:n osakkeen markkinatakauksesta. 11.11.2005 voimaan tulevan sopimuksen perusteella eQ Pankki Oy antaa Alma Media Oyj:n osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että tarjousten ero on enintään 3 %. Tarjoukset annetaan vähintään 2000 osakkeelle, joka vastaa neljääkymmentä pörssierää. Markkinatakaaja sitoutuu antamaan hintaa vähintään kahdeksankymmentäviisi (85) prosenttisesti kaupankäyntipäivän ajasta.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Ahti Martikainen
viestintäjohtaja
 
JAKELU: Helsingin pörssi, keskeiset mediat
  • Julkaistu: 10.11.2005, 12:02
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli