Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Kilpailuviranomaiset hyväksyneet Alma Median ja TietoEnatorin yritysjärjestelyt

Kilpailuviranomaiset hyväksyneet Alma Median ja TietoEnatorin yritysjärjestelyt

ALMA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 30.6.2005 KLO 10.00 1 (1)       
 
KILPAILUVIRANOMAISET HYVÄKSYNEET ALMA MEDIAN JA TIETOENATORIN YRITYSJÄRJESTELYT
 
Kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet Alma Median ja TietoEnatorin yritysjärjestelyt: Kustannusosakeyhtiö Kauppalehti ostaa TietoEnator Oyj:n ePortti-liiketoiminnan, joka yhdistetään Kauppalehti Onlineen, sekä perustaa TietoEnatorin kanssa suoramarkkinointiin keskittyvän yrityksen, TietoEnator 121 Oy:n, joka aloittaa toimintansa 1.7.2005. TietoEnator 121 Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Lehtinen.
 
Alma Media Oyj tiedotti järjestelystä 30.5.2005.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Terhi Lambert
tiedotuspäällikkö
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet
 
 
Alma Media on Suomen johtavia mediayrityksiä. Se kustantaa sanomalehtiä, tuottaa ja jakaa taloudellista informaatiota sekä ylläpitää sähköisiä markkinapaikkoja. Konserni julkaisee yli 30 sanomalehteä. Näistä tilattavien lehtien yhteenlaskettu levikki on noin 600 000 kappaletta. Lukijoita konsernin lehdillä arvioidaan olevan yli kaksi miljoonaa.
 
Alma Median tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Konsernin tuotoista noin puolet muodostuu mediamainonnasta, noin 40 % sanomalehtien levikkituotoista ja loppuosa sähköisten markkinapaikkojen tuotoista sekä erilaisista sisältöjen myyntituotoista. Vuoden 2004 pro forma -liikevaihto ilman vuonna 2005 myytyä televisio- ja radiotoimintaa oli 284 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 12,9 %. Henkilökuntaa konsernissa työskentelee kaikkiaan 2 850. Tutustu tarkemmin osoitteessa http://www.almamedia.fi
 
  • Julkaistu: 30.6.2005, 12:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli