Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > ALMA MEDIAN YT-MENETTELY PÄÄTTYI

ALMA MEDIAN YT-MENETTELY PÄÄTTYI

ALMA MEDIA OYJ         PÖRSSITIEDOTE 21.6.2005, KLO 16.00
 
Alma Media myi huhtikuussa Broadcasting-divisioonansa, minkä johdosta yhtiö käynnisti toukokuussa yt-menettelyn hallintonsa keventämiseksi. Alma Media Oyj:ssä ja Alpress Oy:ssä työskenteli aikaisemmin noin 50 henkilöä. Yt-neuvottelujen lopputuloksena hallinnon henkilöstön määrä aleni 24 henkilöllä. Näistä henkilöistä 14 irtisanottiin, yksi siirtyi eläkkeelle ja yhdeksän sijoitettiin uudelleen konsernin sisällä.
 
 
ALMA MEDIA OYJ
 
 
Ahti Martikainen
Johtaja, konserniviestintä ja sijoittajasuhteet
 
Jakelu:Helsingin Pörssi, Keskeiset mediat
  • Julkaistu: 21.6.2005, 18:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli