Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Mascus laajentaa Norjan-toimintaansa lisenssisopimuksella

Mascus laajentaa Norjan-toimintaansa lisenssisopimuksella

ALMA MEDIA OYJ      LEHDISTÖTIEDOTE  19.5.2005 klo 12.45
 
 
Mascus laajentaa Norjan-toimintaansa lisenssisopimuksella
 
Suomalainen sähköisiin markkinapaikkoihin erikoistunut Alma Media Interactive Oy:n Mascus on tehnyt lisenssi- ja yhteistyösopimuksen merkittävän norjalaisen lehtitalon Hjemmet Mortensen Annonseblader AS:n kanssa. Mascus pystyy käynnistämään liiketoimintansa nopeasti ja hankkimaan jalansijan norjalaisessa mediassa lehtitalolle myymänsä lisenssin avulla.
 
Hjemmet Mortensen Annonseblader laajentaa raskaan kaluston markkinapaikka Mascuksen liiketoimintaa Norjassa. HMA vastaa Mascus-markkinapaikan myynnistä ja markkinoinnista ja saa käyttöönsä Mascuksen tuotemerkin ja teknisen palvelualustan. Mascus saa komission myynnistä. Alma Media Interactive vastaa Mascus-markkinapaikan ylläpidosta ja teknisestä tuesta.
 
Hjemmet Mortensen Annonseblader julkaisee tällä hetkellä seuraavia lehtiä: Motorbørsen, Autobørsen, MC børsen, Båter til salgs, Maskinregisteret, Anleggsregisteret, Bruktnytt ja Transportmagasinet sekä hallinnoi myös saman alan markkinapaikkoja Autodb.no, Mcborsen.no, Motorborsen.no, Autoborsen.no, Baatnett.no ja Bruktnytt.no. HMA on Hjemmet Mortensen Nordic AS:n kokonaan omistama tytäryhtiö. HMA:lla on 36 työntekijää ja liikevaihto on noin 85 miljoonaa Norjan kruunua.
 
Mascus on Pohjois-Euroopan johtava vaihtokoneiden ja käytetyn kuljetuskaluston markkinapaikka. Myynnissä on tällä hetkellä noin 20 000 käytettyä työkonetta ja kuljetuskalustoa, joiden arvo kohoaa lähes 400 miljoonaan euroon. Markkinapaikalla on asiakkaina yli 700 jälleenmyyjää ja valmistajaa ympäri Eurooppaa.
 
Alma Media Interactive Oy on Suomen johtava sähköisiin markkinapaikkoihin erikoistunut yritys. Asuntokaupassa Etuovi.com, vaihtoautokaupassa Autotalli.com, rekrytointi-ilmoittelun Monster.fi ja käytettyjen raskaiden työkoneiden Mascus.com ovat kaikki markkinajohtajia. Palvelut tavoittavat yhdessä yhteensä 800 000 eri kävijää kuukaudessa. Markkinapaikat-yksikön yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2004 noin 13 miljoonaa euroa ja yhteenlaskettu henkilöstön määrä on 67 henkilöä.
 
 
Lisätietoja:
 
Petteri Skaffari, johtaja, Alma Media Interactive Oy – Mascus, puh. 010 665 2015
Fredrik Larsson, myynti- ja markkinointijohtaja, Alma Media Interactive Oy – Mascus, puh. +46 70 305 1140.
 
  • Julkaistu: 19.5.2005, 14:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli