Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median City24 avaa kiinteistöjen sähköisen markkinapaikan Latviassa

Alma Median City24 avaa kiinteistöjen sähköisen markkinapaikan Latviassa

 
Alma Median City24 avaa kiinteistöjen sähköisen markkinapaikan Latviassa
 
Virossa toimiva kiinteistöjen sähköinen markkinapaikka City24 avaa toimintonsa nyt Latviassa. City24 on Viron johtava alan toimija. Liettuassa City24 aloittaa vuoden 2005 lopussa.
 
City24 on ensimmäinen kaikki Baltian maat kattava kiinteistöjen sähköinen markkinapaikka, joka palvelee sekä kiinteistönvälittäjiä että kuluttajia. Portaali tarjoaa nyt latvialaisille kiinteistövälittäjille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden julkaista ilmoituksia latvian, venäjän ja englannin kielillä ja lisätä ilmoitukseen digitaalinen kartta ja valokuvia. City24 julkaisee myös kiinteistöalan uutisia. Lisäksi se on ainoa paikka, joka tarjoaa tuoreimmat tiedot Latvian kiinteistömarkkinoiden keskimääräisistä hinnoista.
 
Hakuja voi tehdä valitun kohteen, alueen, kadun, asunnon huoneiden määrän ja hinnan perusteella. Uudet kohteet on mahdollista hakea erikseen. Palvelu löytyy osoitteesta http://www.city24.lv.
 
Alma Media osti City24:n tammikuussa 2005. Virossa City24 välittää 70 % asuntotarjouksista. Suomessa Alma Median palvelu Etuovi.com on alan johtava markkinapaikka.
 
Lisätietoja:
Ismo Repka, Baltian aluejohtaja, Alma Media, puhelin 040-513 4976
  • Julkaistu: 11.5.2005, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli