Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media purkaa divisioonarakenteen – Hannu Olkinuoran ja Veli-Matti Asikaisen työsuhteet päättyvät

Alma Media purkaa divisioonarakenteen – Hannu Olkinuoran ja Veli-Matti Asikaisen työsuhteet päättyvät

ALMA MEDIA OYJ  PÖRSSITIEDOTE   9.5.2005 KLO 15.30      1 (1)
 
ALMA MEDIA PURKAA DIVISIOONARAKENTEEN
– HANNU OLKINUORAN JA VELI-MATTI ASIKAISEN TYÖSUHTEET PÄÄTTYVÄT
 
Broadcasting-divisioonan myynnin varmistuttua 26.4.2005 Alma Media Oyj ilmoitti 29.4.2005 käynnistävänsä toimenpiteet hallinnon tehostamiseksi. Osana hallinnon uudistusta yhtiö purkaa voimassa olevan divisioonarakenteen. Sanomalehtien kustantamisesta vastannut Alpress-divisioona lakkaa toimimasta nykymuodossaan, jolloin Alpress Oy:n toimitusjohtaja Hannu Olkinuoran ja varatoimitusjohtaja Veli-Matti Asikaisen työsuhteet päättyvät. Hannu Olkinuora on kuulunut lisäksi Alma Media Oyj:n konsernijohtoon.
 
Yhtiö on myös käynnistänyt tarvittavat yhteistoimintalain mukaiset menettelyt henkilöstön vähentämiseksi Alpress Oy:ssä ja Alma Media Oyj:ssä.
 
Nykyisen Alpress Oy:n tulosyksikköjen vetäjät raportoivat vastuualueistaan jatkossa suoraan Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanteelle. Telanteen mukaan Alpress Oy:n johto on tehnyt viime vuosien aikana erinomaista työtä ja divisioonan kannattavuus on parantunut vuosittain nykyiselle huipputasolle. Työsuhteiden päättymisen syy on päällekkäisten hallintorakenteiden purkaminen.
 
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Ahti Martikainen
viestintäjohtaja
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
  • Julkaistu: 9.5.2005, 17:33
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli