Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > ALMANOVA OYJ:N TEKEMÄN ALMA MEDIA OYJ:N KAIKKIA OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN VAIHTO- JA OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS

ALMANOVA OYJ:N TEKEMÄN ALMA MEDIA OYJ:N KAIKKIA OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN VAIHTO- JA OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS

ALMANOVA OYJ      PÖRSSITIEDOTE     20.4.2005  KLO 18.00
 
ALMANOVA OYJ:N TEKEMÄN ALMA MEDIA OYJ:N KAIKKIA OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN VAIHTO- JA OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS
 
Almanova Oyj:n tekemän Alma Media Oyj:n kaikkia osakkeita ja optio-oikeuksia koskevan julkisen vaihto- ja ostotarjouksen tarjousaika on päättynyt 19.4.2005.
 
Vaihto- ja ostotarjouksen alustavan tuloksen mukaan Alma Median I-sarjan osakkeet, joiden osalta tarjous on hyväksytty, edustavat noin 0,98 prosenttia Alma Median kaikista osakkeista ja noin 2,10 prosenttia kaikkien osakkeiden tuottamasta äänimäärästä. Vastaavasti Alma Median II-sarjan osakkeet, joiden osalta tarjous on hyväksytty, edustavat noin 11,66 prosenttia Alma Median kaikista osakkeista ja noin 2,50 prosenttia kaikkien osakkeiden tuottamasta äänimäärästä. Niiden Alma Median optio-oikeuksien, joiden osalta vaihto- ja ostotarjous on hyväksytty, lukumäärä on yhteensä 59.726 kpl ja kyseiset optio-oikeudet oikeuttaisivat merkitsemään 238.904 uutta Alma Median II-sarjan osaketta, jotka edustavat noin 0,37 prosenttia Alma Median kaikista osakkeista ja noin 0,08 prosenttia kaikkien osakkeiden tuottamasta äänimäärästä.
 
Alma Median ylimääräinen yhtiökokous on tänään hyväksynyt Almanovan ja Alma Median hallitusten 8.3.2005 hyväksymän sulautumissuunnitelman, jonka mukaan Alma Media sulautuu Almanovaan absorptiosulautumisella. Vaihto- ja ostotarjouksen ehtojen mukaiset tarjouksen toteuttamisen muut edellytykset täyttyvät Almanovan arvion mukaan suunnitellussa aikataulussa siten, että Almanovan uudet osakkeet ovat tarjouksen hyväksyneiden Alma Median osakkeenomistajien arvo-osuustileillä arviolta 29.4.2005, jolloin myös tarjouksen hyväksyneille Alma Median osakkeenomistajille ja optio-oikeuksien haltijoille suoritetaan käteisvastike.
 
Almanova julkistaa vaihto- ja ostotarjouksen lopullisen tuloksen ja ehtojen täyttymisen arviolta 26.4.2005. Almanovan osake on tarkoitus ottaa julkisen kaupankäynnin kohteeksi Helsingin Pörssin Prelistalla 28.4.2005 alkaen.
 
ALMANOVA OYJ

Ahti Martikainen
viestintäjohtaja
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
 
The Offer is not being made, directly or indirectly or by use of the mails, or by any means or instrumentality (including, without limitation, facsimile transmission, telephone and the internet) or interstate or foreign commerce, or of any facility of a national securities exchange, in or into the United States, Australia, Canada, Japan or any jurisdiction where to do so would violate the laws in that jurisdiction (each a ”Restricted Jurisdiction”), and the Offer is not capable of acceptance by any such use, means, instrumentality or facility from or within the United States or any Restricted Jurisdiction. Accordingly, copies of this document, the relevant acceptance form and any accompanying document are not being, and must not be, directly or indirectly, mailed or otherwise forwarded, distributed, transmitted or sent in, into or from the United States or any Restricted Jurisdiction, and persons receiving this document, the relevant acceptance form and any accompanying document (including custodians, nominees and trustees) must not mail or otherwise distribute or send them in, into or from such jurisdictions as doing so may invalidate any purported acceptance of the Offer. The availability of the Offer to Alma Media shareholders who are not resident in Finland may be affected by the laws of the relevant jurisdictions in which they are citizens. Such persons should inform themselves of, and observe, any applicable legal or regulatory requirements of their jurisdictions.
 
The new Almanova shares have not been and will not be registered under the US Securities Act of 1933 or under the relevant securities law of any state of the United States.
  • Julkaistu: 20.4.2005, 20:05
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli