Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Pelkkiä osakkeita fuusiovastikkeena ottaville ei veroseuraamuksia

Pelkkiä osakkeita fuusiovastikkeena ottaville ei veroseuraamuksia

ALMA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 8.4.2005 KLO 15.00
 
PELKKIÄ OSAKKEITA FUUSIOVASTIKKEENA OTTAVILLE EI VEROSEURAAMUKSIA
 
Alma Median osakkeenomistaja haki maaliskuussa 2005 keskusverolautakunnalta ennakkoratkaisua siitä, kuinka kohdellaan sellaista kotimaista osakkeenomistajaa, joka ottaa Almanova Oyj:n ja Alma Media Oyj:n syksyllä 2005 toteutettavassa fuusiossa fuusiovastikkeena vain osakkeita.
 
Keskusverolautakunnan ennakkoratkaisun mukaan tällaisessa tilanteessa osakkeenomistajalle ei katsota realisoituvan verotettavaa tuloa. Ennakkoratkaisun valitusaika umpeutui eilen, joten päätös on nyt lainvoimainen.
 
 
ALMA MEDIA OYJ
 
 
Ahti Martikainen
viestintäjohtaja
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
  • Julkaistu: 8.4.2005, 17:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli