Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Lisäys pörssitiedotteeseen 31.3.2005 Klo 9.30

Lisäys pörssitiedotteeseen 31.3.2005 Klo 9.30

ALMA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE  31.3.2005 KLO 15.30  1 (1)
 
LISÄYS PÖRSSITIEDOTTEESEEN 31.3.2005 KLO 9.30
 
Lisäyksenä tänään 31.3.2005 klo 9 julkistettuun Almanova Oyj:n ja Alma Media Oyj:n esitteen täydennykseen ilmoitetaan, että esitettä täydennetään vielä seuraavalla tiedolla:
 
Esitteen s. 50
 
Juho Lipsanen toimii yhtiössä erityistehtävissä Broadcasting-divisioonan irrottamiseen tähtäävän yritysjärjestelyn loppuun saattamiseksi 30.9.2005 saakka. Tämän lisäksi Alma Median ja Juho Lipsasen välillä on sovittu 18 kuukauden palkkaa ja palkkioita vastaavan erorahan maksamisesta.
 
ALMA MEDIA OYJ

Terhi Lambert
tiedotuspäällikkö
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
 
The Offer is not being made, directly or indirectly or by use of the mails, or by any means or instrumentality (including, without limitation, facsimile transmission, telephone and the internet) or interstate or foreign commerce, or of any facility of a national securities exchange, in or into the United States, Australia, Canada, Japan or any jurisdiction where to do so would violate the laws in that jurisdiction (each a ”Restricted Jurisdiction”), and the Offer is not capable of acceptance by any such use, means, instrumentality or facility from or within the United States or any Restricted Jurisdiction. Accordingly, copies of this document, the relevant acceptance form and any accompanying document are not being, and must not be, directly or indirectly, mailed or otherwise forwarded, distributed, transmitted or sent in, into or from the United States or any Restricted Jurisdiction, and persons receiving this document, the relevant acceptance form and any accompanying document (including custodians, nominees and trustees) must not mail or otherwise distribute or send them in, into or from such jurisdictions as doing so may invalidate any purported acceptance of the Offer. The availability of the Offer to Alma Media shareholders who are not resident in Finland may be affected by the laws of the relevant jurisdictions in which they are citizens. Such persons should inform themselves of, and observe, any applicable legal or regulatory requirements of their jurisdictions.
 
The new Almanova shares have not been and will not be registered under the US Securities Act of 1933 or under the relevant securities law of any state of the United States.
 
 
  • Julkaistu: 31.3.2005, 17:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli