Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media ja Almanova täydentävät ja korjaavat esitettä

Alma Media ja Almanova täydentävät ja korjaavat esitettä

ALMA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 31.3.2005  KLO 9.30    1 (2)
 
ALMA MEDIA JA ALMANOVA TÄYDENTÄVÄT JA KORJAAVAT ESITETTÄ
 
Alma Media Oyj ja Almanova Oyj julkaisevat seuraavat täydennykset ja korjaukset 30.3.2005 julkistettuun yhdistettyyn tarjousasiakirjaan, listalleottoesitteeseen ja sulautumisesitteeseen (tässä esite):
 
Esitteen s. 39
 
Almanovan hallituksen 30.3. tekemän päätöksen mukaan yhtiön toimitusjohtajana toimii yhtiön osakkeiden Helsingin Pörssin Prelistalle listaamisesta lähtien:
 
Kai Telanne s. 1964
kauppatieteiden maisteri
Keskeisimmät tämänhetkiset luottamustoimet ja tehtävät: Hallituksen puheenjohtaja: Aamujakelu Oy, Tampereen Työterveys r.y., hallituksen jäsen: Levikintarkastus Oy, Satakunnan Kirjateollisuus Oy, Suomen Asuntopörssilehdet Oy
c/o Alma Media Oyj, Eteläesplanadi 14, PL 140, 00101 Helsinki
 
Esitteen s. 50
 
Alma Median toimitusjohtajana 1.4. alkaen toimii
Kai Telanne s. 1964
kauppatieteiden maisteri
Keskeisimmät tämänhetkiset luottamustoimet ja tehtävät: Hallituksen puheenjohtaja: Aamujakelu Oy, Tampereen Työterveys r.y., hallituksen jäsen: Levikintarkastus Oy, Satakunnan Kirjateollisuus Oy, Suomen Asuntopörssilehdet Oy
c/o Alma Media Oyj, Eteläesplanadi 14, PL 140, 00101 Helsinki
 
Toimitusjohtaja Telanne omistaa 1 000 vuoden 1999 henkilöstölle suunnatun optiolainan mukaista A- optiotodistusta ja 1 000 B-optiotodistusta, jotka oikeuttavat yhteensä 8 000 Alma Median osakkeen merkintään. Toimitusjohtaja Telanne ei omista Alma Median osakkeita.
 
Toimitusjohtaja Telanteen sopimuksen mukainen eläkeikä on 60 vuotta ja eläke on 60 % palkasta. Mikäli yhtiö irtisanoo toimitusjohtajan ilman, että tämä olisi syyllistynyt sopimusrikkomukseen, toimitusjohtaja on oikeutettu 6 kuukauden irtisanomisajan palkan lisäksi 12 kuukauden peruspalkkaa vastaavaan korvaukseen.
 
Esitteen s. 67
 
Oy Suomen Tietotoimiston liikevoitto on 0,98 miljoonaa euroa (esitteessä virheellisesti mainitun 975,6 miljoonan euron sijasta)
 
Esite edellä mainittuine täydennyksineen ja korjauksineen on saatavilla Sampo Pankki Oyj:n henkilöasiakaskonttoreista ja Mandatum Yksityispankin konttoreista sekä Mandatumin internetsivuilta osoitteesta http://www.mandatum.fi. Esitteen painetun version täydennettynä ja korjattuna edellä mainitulla tiedolla voi myös noutaa OMX way:stä osoitteesta Fabianinkatu 14, Helsinki tai tilata osoitteesta tiedotus@almamedia.fi tai Almanova Oyj c/o Alma Media Oyj, Eteläesplanadi 14, Helsinki. Englanninkielinen esite on saatavissa painettuna 4.4.2005 alkaen ja sähköisenä Almanovan internetsivuilta 31.3.2005 klo 11.00 alkaen osoitteesta http://www.almamedia.fi/almanova_eng.
 
 
ALMA MEDIA OYJ

Terhi Lambert
tiedotuspäällikkö
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
 
The Offer is not being made, directly or indirectly or by use of the mails, or by any means or instrumentality (including, without limitation, facsimile transmission, telephone and the internet) or interstate or foreign commerce, or of any facility of a national securities exchange, in or into the United States, Australia, Canada, Japan or any jurisdiction where to do so would violate the laws in that jurisdiction (each a ”Restricted Jurisdiction”), and the Offer is
                                                                             2
 
not capable of acceptance by any such use, means, instrumentality or facility from or within the United States or any Restricted Jurisdiction. Accordingly, copies of this document, the relevant acceptance form and any accompanying document are not being, and must not be, directly or indirectly, mailed or otherwise forwarded, distributed, transmitted or sent in, into or from the United States or any Restricted Jurisdiction, and persons receiving this document, the relevant acceptance form and any accompanying document (including custodians, nominees and trustees) must not mail or otherwise distribute or send them in, into or from such jurisdictions as doing so may invalidate any purported acceptance of the Offer. The availability of the Offer to Alma Media shareholders who are not resident in Finland may be affected by the laws of the relevant jurisdictions in which they are citizens. Such persons should inform themselves of, and observe, any applicable legal or regulatory requirements of their jurisdictions.
 
The new Almanova shares have not been and will not be registered under the US Securities Act of 1933 or under the relevant securities law of any state of the United States.
 
 
  • Julkaistu: 31.3.2005, 11:48
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli