Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Almanova Oyj:n vaihto- ja ostotarjous Alma Media Oyj:n osakkeista ja optio-oikeuksista alkaa ja esite julkistetaan 30.3.2005 klo 9.30

Almanova Oyj:n vaihto- ja ostotarjous Alma Media Oyj:n osakkeista ja optio-oikeuksista alkaa ja esite julkistetaan 30.3.2005 klo 9.30

ALMANOVA OYJ      PÖRSSITIEDOTE 29.3.2005 klo 15.00   1 (2)
 
ALMANOVA OYJ:N VAIHTO- JA OSTOTARJOUS ALMA MEDIA OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA ALKAA JA ESITE JULKISTETAAN 30.3.2005 KLO 9.30.
 
Almanova Oyj:n vaihto- ja ostotarjous Alma Media Oyj:n osakkeista ja optio-oikeuksista alkaa 30.3.2005 klo 9.30 ja päättyy 19.4.2005 klo 16.00, ellei tarjousaikaa jatketa.
 
Vaihto- ja ostotarjouksessa Almanova tarjoaa kustakin I-sarjan osakkeesta 6,50 euroa ja 1,25 Almanovan osaketta ja kustakin II-sarjan osakkeesta 5,60 euroa ja 1,07 Almanovan osaketta sekä kustakin 1999A-optiotodistuksesta 29,00 euroa ja 1999B-optiotodistuksesta 25,70 euroa.
 
Tarjouksen toteutuminen edellyttää, että alla mainitut tarjouksen toteutumiselle asetetut edellytykset ovat täyttyneet tai että Almanova luopuu edellyttämästä niiden täyttymistä:
 
1. Alma Median yhtiökokous hyväksyy 8.3.2005 päivätyn Almanovan ja Alma Median välisen sulautumissuunnitelman;
2. Alma Median yhtiökokouksessa 8.3.2005 hyväksytty yhtiöjärjestyksen muutos on merkitty kaupparekisteriin;
3. Nordic Broadcasting Oy:n ja Alma Median välillä 4.3.2005 sovittu Alma Median Broadcasting-divisioonaa koskeva kauppa on toteutunut;
4. Almanovan 23.3.2005 allekirjoitetun 310 milj. euron lainasopimuksen mukaiset edellytykset ensimmäisen erän nostamiselle ovat täyttyneet; ja että
5. kilpailunrajoituksista annetun lain mukaan tarjouksen toteuttamiselle mahdollisesti tarvittavat hyväksynnät on myönnetty.
 
Almanova pidättää itselleen oikeuden luopua mistä tahansa edellä mainitusta tarjouksen edellytyksestä. Almanovan tietoon on tullut, että Broadcasting-divisioonaa koskevan kaupan käsittely eri maiden viranomaisissa voi viipyä alun perin arvioitua pidempään mikäli viranomaiset soveltavat niille varattuja maksimimääräaikoja, minkä vuoksi Almanova arvioi, että tarjousaikaa saatetaan joutua jatkamaan.
 
Tarjousasiakirja, joka samalla on myös Almanovan listalleottoesite ja Almanovan ja Alma Median sulautumisesite, on saatavilla 30.3.2005 klo 9.30 alkaen Sampo Pankki Oyj:n henkilöasiakaskonttoreista ja Mandatum Yksityispankin konttoreista sekä Mandatumin internetsivuilta osoitteesta http://www.mandatum.fi. Esitteen painetun version voi myös noutaa OMX way:stä osoitteesta Fabianinkatu 14, Helsinki tai tilata osoitteesta tiedotus@almamedia.fi tai Almanova Oyj c/o Alma Media Oyj, Eteläesplanadi 14, Helsinki. Englanninkielinen esite on saatavissa 3.4.2005.
 
ALMANOVA OYJ
c/o Alma Media Oyj
Eteläesplanadi 14
00130 HELSINKI
Puhelin (09) 507 71
 
Almanova on 3.2.2005 kaupparekisteriin merkitty yhtiö, joka on perustettu siinä tarkoituksessa, että yhtiö osallistuu Alma Median hallituksen Alma Median yhtiökokoukselle 24.1.2005 ehdottaman Alma Mediaa koskevan rakennejärjestelyn toteuttamiseen. Almanovan omistus jakautuu toistaiseksi seuraavasti: Vakuutusosakeyhtiö Henki-Sampo, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva omistavat kukin 31,67 %, sekä Kunnallisneuvos C.V. Åkerlundin säätiö omistaa 5,00 % Almanovan osakkeista. Mainittujen osakkeenomistajien omistusosuudet pienenevät julkisessa vaihto- ja ostotarjouksessa ja sulautumisessa, joissa Alma Median osakkeenomistajista tulee Almanovan osakkeenomistajia. Almanovalla on yksi osakesarja ja kaikki osakkeet tuottavat omistajilleen samat oikeudet.
 
JAKELU: Helsingin pörssi, keskeiset mediat
 
 
                                                                                                                         2 (2)                             
 
The Offer is not being made, directly or indirectly or by use of the mails, or by any means or instrumentality (including, without limitation, facsimile transmission, telephone and the internet) or interstate or foreign commerce, or of any facility of a national securities exchange, in or into the United States, Australia, Canada, Japan or any jurisdiction where to do so would violate the laws in that jurisdiction (each a ”Restricted Jurisdiction”), and the Offer is not capable of acceptance by any such use, means, instrumentality or facility from or within the United States or any Restricted Jurisdiction. Accordingly, copies of this document, the relevant acceptance form and any accompanying document are not being, and must not be, directly or indirectly, mailed or otherwise forwarded, distributed, transmitted or sent in, into or from the United States or any Restricted Jurisdiction, and persons receiving this document, the relevant acceptance form and any accompanying document (including custodians, nominees and trustees) must not mail or otherwise distribute or send them in, into or from such jurisdictions as doing so may invalidate any purported acceptance of the Offer. The availability of the Offer to Alma Media shareholders who are not resident in Finland may be affected by the laws of the relevant jurisdictions in which they are citizens. Such persons should read paragraph 11 of the document entitled ”Terms of Exchange and Tender” and inform themselves of, and observe, any applicable legal or regulatory requirements of their jurisdictions.
 
The new Almanova shares have not been and will not be registered under the US Securities Act of 1933 or under the relevant securities law of any state of the United States.
 
 
 
 
  • Julkaistu: 29.3.2005, 17:02
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli