Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehti tuottaa Nokian 7710:een optimoidun sisältöpalvelun

Iltalehti tuottaa Nokian 7710:een optimoidun sisältöpalvelun

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ ILTALEHTI  LEHDISTÖTIEDOTE 3.3.2005
 
MITÄ?
 
Iltalehti Online tuottaa Nokia 7710 -laitteeseen optimoidun sisältöpalvelun. Juttuja ja kuvia päivitetään aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Sisältö koostuu uutisista, urheilusta ja viihteestä.
 
MITEN?
 
Nokia 7710 -laitteessa on Iltalehti Onlinen palvelua esittelevä pysyvä sivu. Siitä on suorat linkit etusivulle, uutisiin, urheiluun ja viihteeseen. Linkit vievät lukijan nettiosoitteeseen mobiili.iltalehti.fi, jossa pyörii tiivistetty versio Iltalehti Onlinen laajemmasta internetsivustosta.
 
MIKSI?
 
Iltalehti on kuulunut suomalaisen lehdistön uranuurtajiin sähköisissä kanavissa. Iltalehti Online -sivusto avautui netissä vuonna 1995. Ensimmäiset mobiilipalvelut aloitettiin pari vuotta myöhemmin. Wap-kokeiluja tehtiin vuosituhannen vaihteen aikaan. Nyt avattava mobiililehti on luonnollinen jatke aiemmalle kehitystyölle. Sähköisten jakelutapojen kautta Iltalehden sisällöille saadaan entistä laajempaa lukijakuntaa.
 
 
 
 
  • Julkaistu: 3.3.2005, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli