Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > MTV luopuu mobiililiittymäliiketoiminnasta

MTV luopuu mobiililiittymäliiketoiminnasta

MTV Oy         LEHDISTÖTIEDOTE 10.2.2005
 
MTV luopuu mobiililiittymäliiketoiminnasta
 
MTV Oy luopuu mobiililiittymäliiketoiminnasta 15.2.2005. Yhtiö keskittyy jatkossa mobiilien sisältö- ja verkkopalvelujen tuottamiseen ja niiden kehittämiseen. Liiketoiminnan loppumisella ei ole henkilöstövaikutuksia. MTV3:n mobiililiittymäasiakkaille tullaan liittymän lopettamisen yhteydessä tarjoamaan  joustavaa siirtymistä Elisan asiakkaiksi.
 
– Luovumme liittymäliiketoiminnasta, koska strategiamme on olla sisältöjen kehittäjä, ei viestiliikenteen harjoittaja. Tulemme keskittymään mobiililiiketoiminnassa vahvuusalueeseemme eli mobiilien laitteiden sisältöön ja erilaisten palvelujen kehittämiseen, MTV Interactive  -liiketoimintayksikön johtaja Jorma Härkönen sanoo.
  • Julkaistu: 10.2.2005, 15:21
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli