Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Schibstedin Alma Median osakkeita ja optio-oikeuksia koskevan tarjouksen lopullinen tulos

Schibstedin Alma Median osakkeita ja optio-oikeuksia koskevan tarjouksen lopullinen tulos

ALMA MEDIA OYJ           PÖRSSITIEDOTE 3.2.2005, KLO 17.00
 
SCHIBSTEDIN ALMA MEDIAN OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS
 
Tarjousaika Schibsted ASA:n ja Alma Media Oyj:n osakkeita ja optio-oikeuksia koskevassa julkisessa ostotarjouksessa on päättynyt 31.1.2005.
 
Yhtiön tietoon on tullut, että ostotarjouksessa tarjotut osakkeet, yhdessä Schibsted-konsernin jo omistamien osakkeiden kanssa, edustavat noin 2,13 prosenttia Alma Median osakkeista ja noin 0,91 prosenttia osakkeiden tuottamista äänistä. Ostotarjouksessa tarjotut optio-oikeudet oikeuttavat merkitsemään Alma Median uusia osakkeita määrän, joka vastaa noin 0,02 prosenttia Alma Median osakkeista ja noin 0,02 prosenttia osakkeiden tuottamista äänistä ennen osakepääoman korotusta.
 
Schibsted on päättänyt luopua niistä tarjouksen toteuttamisen edellytyksistä, jotka eivät ole täyttyneet, sekä toteuttaa tarjouksen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti. Ostotarjouksessa tarjottujen osakkeiden ja optio-oikeuksien myynti toteutetaan tänään, 3.2.2005. Ostotarjoushinta suoritetaan tarjouksen hyväksyneille osakkeenomistajille ja optio-oikeuksien haltijoille arviolta 8.2.2005 ostotarjouksen ehtojen mukaisesti.
 
  • Julkaistu: 3.2.2005, 18:01
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli