Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > MTV3 siirtää laajakaistaliiketoimintansa Song Networksille ja Spinboxille

MTV3 siirtää laajakaistaliiketoimintansa Song Networksille ja Spinboxille

MTV OY          LEHDISTÖTIEDOTE 19.1.2005
 
 
MTV Oy, Song Networks Oy ja Spinbox Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen MTV3 Laajakaista -liiketoiminnan siirtämisestä Song Networks Oy:n ja Spinbox Oy:n vastuulle. MTV3:n laajakaista-asiakkaiden palvelut ja sopimukset jatkuvat ennallaan.
Osa MTV:n liittymäliiketoimintayksikön henkilöstöstä siirtyy Spinbox Oy:n palvelukseen.   
 
”MTV Oy on päättänyt keskittyä jatkossa laajakaistaisten sisältö- ja verkkopalvelujen kehittämiseen ja luopua MTV3 Laajakaista -palveluoperaattoritoiminnasta. Nyt allekirjoitetun sopimuksen mukaisesti jatkamme yhteistyötä Song Networksin kanssa uudella toimintamallilla. Uutena partnerina yhteistyöhön tulee mukaan Spinbox Oy. Kukin osapuoli keskittyy jatkossa omiin vahvuuksiinsa. Sopimuksen myötä pystymme luontevalla tavalla varmistamaan myös olemassa olevien MTV3:n laajakaista-asiakkaiden palvelujen jatkuvuuden”, MTV Interactive  -liiketoimintayksikön johtaja Jorma Härkönen sanoo.
 
”Loppuasiakkaiden verkko-operaattorina takaamme käyttäjille internetpalvelun pysymisen ennallaan ja sen kehittymisen suunnitelmien mukaan. Liittymän tekninen toimivuus ja sen tarjoamat lisäpalvelut pysyvät ennallaan. Asiakaspalvelua saa edelleen samasta numerosta, ja palvelusta vastaavat samat henkilöt kuin aikaisemminkin. Kuluttajat siis voivat jatkossakin käyttää Luukku.com- ja netti-tv-palveluja”, Song Networks Oy:n kaupallinen johtaja Pasi Mäki sanoo. 
 
”Uuden liiketoimintamallin myötä uskon, että kilpailumahdollisuudet lisääntyvät entisestään. Tämä edellyttää luonnollisesti myös viranomaisilta toimenpiteitä kilpailun edistämisen osalta. Viestintämarkkinalain muutos, joka eduskunnassa on jo hyväksytty ja odottaa toimeenpanoa, on äärimmäisen tärkeä liiketoiminnan kannalta jatkossa”, Pasi Mäki jatkaa
 
MTV3 Laajakaista jatkaa GoHome-palveluna
 
”Laajakaistapalvelua myydään jatkossa GoHome -nimellä. GoHome sopii erinomaisesti GoMobile -prepaid -liittymän kanssa samaan tuoteperheeseen. Nykyinen asiakaskuntamme ottaa varmasti hyvin vastaan uuden tuotteen, koska he ovat myös Internetin suurkuluttajia”, Spinbox Oy:n toimitusjohtaja Harri Johannesdahl sanoo. ”Nykyiset MTV3 -laajakaista-asiakkaat saavat luonnollisesti kaikki samat palvelut GoHome -asiakkaina kuin tähänkin saakka. Lisäksi tulemme kehittämään mielenkiintoisia uusia palvelukokonaisuuksia yhteistyökumppaniemme kanssa.”
 
 
 
 
  • Julkaistu: 19.1.2005, 12:17
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli