Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > J.P. Morgan on palkattu Alma Median hallituksen taloudelliseksi neuvonantajaksi

J.P. Morgan on palkattu Alma Median hallituksen taloudelliseksi neuvonantajaksi

ALMA MEDIA OYJ  PÖRSSITIEDOTE 27.12.2004 KLO 11.20  1 (1)
 
J.P. MORGAN ON PALKATTU ALMA MEDIAN HALLITUKSEN TALOUDELLISEKSI NEUVONANTAJAKSI
 
Alma Median hallituksen taloudelliseksi neuvonantajaksi on palkattu J.P. Morgan plc. J.P. Morgan avustaa hallitusta mahdollisten Alma Media Oyj:stä tehtävien ostotarjousten arvioinnissa, jotka koskevat joko koko osakekantaa tai sen osaa.
 
Kuten Alma Media Oyj:n 22.12.2004 julkaistussa pörssitiedotteessa todettiin, pohjoismaisen televisiotoimialan uudelleenjärjestelyselvityksissä Alma Media Oyj:n johdon neuvonantajana toimii investointipankki Mandatum & Co.
 
  • Julkaistu: 27.12.2004, 12:29
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli