Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Uusi monikanavainen toimitila- ja yrityskauppapalvelu Kauppalehteen

Uusi monikanavainen toimitila- ja yrityskauppapalvelu Kauppalehteen

ALMA MEDIA OYJ      LEHDISTÖTIEDOTE 20.12.2004  Julkaisuvapaa:Heti
 
Uusi monikanavainen toimitila- ja yrityskauppapalvelu Kauppalehteen
 
Toimitilojen markkinapaikka Dime.fi siirtyy vuoden alusta osaksi Kauppalehteä. Samalla Kauppalehti lanseeraa uuden monikanavaisen Toimitilat ja Yrityskaupat -palvelukokonaisuuden, joka kokoaa yhteen tiedot vapaista toimitiloista ja kaupan olevista yrityksistä kautta Suomen.
 
Dime.fi -palvelua tullaan ensi vuoden aikana uudistamaan osana Kauppalehden monimediakonseptia. Ensimmäisenä uutuutena on tammikuussa starttaava Kauppalehti Toimitilat ja Yrityskaupat -palvelukokonaisuus, joka kokoaa yhteen sekä Dimen että Suomen Yrityskauppojen uusimmat kohteet.
 
Kohteet julkaistaan Kauppalehden välissä ilmestyvässä Toimitilat ja Yrityskaupat -liitteessä. Vuoden 2005 alusta alkaen noin kerran kuussa ilmestyvä liite tarjoaa kustannustehokkaan tavan tavoittaa toimitilapäättäjät ja yrityksen myynnistä ja ostosta kiinnostuneet. Liite on luettavissa  myös Kauppalehden, Dimen ja Suomen Yrityskauppojen verkkosivuilta.
 
Toimitilojen markkinapaikka Dime.fi siirtyy 1.1.2005 alkaen Alma Media konsernissa Alma Media Interactive Oy:stä Kustannusosakeyhtiö Kauppalehteen. Tavoitteena on kehittää kokonaisuus, jossa eri mediat täydentävät toisiaan ja mahdollistavat kohderyhmän tavoittamisen entistä tehokkaammin.
 
Dime.fi palaa siirron yhteydessä juurilleen, sillä se perustuu Kauppalehden vuonna 1993 aloittamaan palveluun, jossa kerättiin toimitilaa etsiviä yrityksiä ja tietoja välitettiin tilojen tarjoajille. Alkuvaiheessa tiedot välitettiin painettuna, mutta vuodesta 1996 lähtien käytössä on ollut internet-pohjainen palvelu.
 
Siirron yhteydessä Dime.fi:n tuotepäällikkö Kai Perhola siirtyy Alma Media Interactive Oy:stä
Kustannusosakeyhtiö Kauppalehden palvelukseen.
 
  • Julkaistu: 20.12.2004, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli