Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Pauli Aalto-Setälä eroaa Iltalehden palveluksesta

Pauli Aalto-Setälä eroaa Iltalehden palveluksesta

LEHDISTÖTIEDOTE        23.11.2004  KLO 11.00
 
Pauli Aalto-Setälä eroaa Iltalehden palveluksesta
 
Iltalehden päätoimittaja Pauli Aalto-Setälä eroaa omasta pyynnöstään Iltalehden palveluksesta.
 
Aalto-Setälä toimi Iltalehden päätoimittajana lähes kolme vuotta. Iltalehti on uudistunut merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Lehden linjaa on selkeytetty ja se on mm. uudistanut sekä viikonvaihdeliitteen että tiistain tv-liitteen. Uudistukset on otettu markkinoilla erittäin hyvin vastaan ja Iltalehden  levikkimarkkinaosuus nousi kesällä 2004 ensimmäisen kerran yli 40 %:n rajan. Se on myös pysynyt sen jälkeen  tuon rajan yläpuolella. Iltalehden markkinaosuus ja lehden kuusipäiväinen levikki ovat tällä hetkellä lehden historian parhaat.
 
-Tätä nousua on ollut hienoa ja opettavaista olla tekemässä. Nyt aion tehdä jotain muuta. Harkitsen rauhassa eri vaihtoehtoja ja kerron sitten, Aalto-Setälä sanoo.
 
Ennen Iltalehden päätoimittajuutta hän työskenteli mm. Alma Median Subtv:n perustajana ja toimitusjohtajana sekä Alma Median digi-tv- ja laajakaistastrategiaa suunnittelevana sisältöjohtajana.
 
Alpress Oy:n toimitusjohtaja Hannu Olkinuoran mukaan Aalto-Setälä on tehnyt Iltalehdessä hyvää jälkeä ja hänelle olisi ollut  töitä Iltalehdessä edelleen.
 
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Hannu Olkinuora, Alpress Oy, puhelin 040 503 2500
 
Jakelu: keskeiset mediat
 
 
  • Julkaistu: 23.11.2004, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli