Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Suomen Paikallissanomat Oy:lle julkaisujohtaja

Suomen Paikallissanomat Oy:lle julkaisujohtaja

SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY                       LEHDISTÖTIEDOTE 5.11.2004
 
SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY:LLE JULKAISUJOHTAJA
 
Päätoimittaja Kari Juutilainen (47) on kutsuttu 7.2.2005 lukien Suomen Paikallissanomat Oy:n lehtiryhmän julkaisujohtajaksi. Kari Juutilainen on tällä hetkellä Mikkelissä ilmestyvän maakuntalehden Länsi-Savon päätoimittaja.
 
Julkaisujohtajana Kari Juutilainen vastaa Suomen Paikallissanomat Oy:n  julkaisemien paikallis- ja kaupunkilehtien toimituksellisen sisällön kehittämisestä, yhteistyöstä sekä toimitusten henkilöstöhallinnosta ja koulutuksesta. Kari Juutilainen toimii myös yhtiön toimitusjohtajan varamiehenä. Aikaisemmin Kari Juutilainen on ollut mm. Koillis-Hämeen ja  Elimäen Sanomien päätoimittaja sekä Kuusaan Seudun päätoimittaja ja toimitusjohtaja.
 
Alma Media Oyj:hin kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy julkaisee 15 paikallislehteä ja viittä kaupunkilehteä. Yhtiön liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja paikallislehtien yhteenlaskettu levikki on yli 100 000 kappaletta.
 
Lisätietoja:
 
toimitusjohtaja Jorma Valkama, Suomen Paikallissanomat Oy, puhelin (03) 266 6307 tai 040 506 6967.
 
  • Julkaistu: 5.11.2004, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli